2777
2789
عنوان

زندگی متاهلی و اشتباهات

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 101 پست
اخه بعضیا میگن تغییر درست نیست باید همون اول چشمتو باز میکردی میدیدی دلیلی نداره بخاطر یکی دیگه ادم ...

چه اشکالی داره یه رفتاربد بخاطر یکی که دوسش داری انجام ندی،بعدم هرچقدچشاتو بازکنی تانری تو زندگی همه اخلاقای طرف متوجه نمیشی

اول ویژگیای یه مرد خوب ومناسب برای انتخاب بگید بعد ببینم مرد من داره یانه؟منم جواب بدم

این ویژگیا سلیقه ایه ولی بنظز من اخلاق وتعهد و حمایت از همسر ی چیزیه ک‌باید همه مردا داشته باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون خیلی اذیت شدم فقط در حال راضی کردن دیگرانم تا ناراحت نشن شوهرمم ادم نیست کتک میزنه تحقیر میکنه ب ...

اینکه کتک میزنه بعد گریه میکنه شاید بخاطر اینه ک از رفتارش ناراحته...

چون خیلی اذیت شدم فقط در حال راضی کردن دیگرانم تا ناراحت نشن شوهرمم ادم نیست کتک میزنه تحقیر میکنه ب ...

همیشه کتک میزنه یا یکی دوبار؟ینی چجوری میشه ادم یه اشتباهو چندبار بکنه!اخه میگی گریه میکنه بعدکتک .

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
ولی حرفایی ک تو دعوا زده میشه ادمو خیلی میبره تو فکر بنظر من بهتره تو دعوا هر حرفیو نزنیم

آره خوبه که آدم تو دعوا و عصبانیت حرف نزنه. 

اما هر کسی نمیتونه این کارو بکنه.

باید آدم خاصی باشی.

منم یه زن معمولیم مثل خیلیا. که موقع دعوا پای همه رو میکشم وسط و خیلی چیزا میگم. ازت متنفرم کاش بمیری کاش بمیرم کاش نبودی وووو

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
آره خوبه که آدم تو دعوا و عصبانیت حرف نزنه.  اما هر کسی نمیتونه این کارو بکنه. باید آدم خاصی ...

اره حق دارین خیلیا این اخلاقو دارن ولی بعدش حتمابخاطر این حرفای الکی عذرخواهی کنین ک طرفتون متوجه بشه حرف دلتون نبوده و براش سوتفاهم پیش نیاد...ایشالا ک خوشبخت باشین

میگه تو مریضی من ی مرد عادیم  زن باید هرجی شوهرش میگه بگه چشم  تا میخوام قهر کنم برم   ...

اون داره ازتون سو استفاده میکنه ...دوره مردسالاری دیگه تموم شده یبار خیلی جدی باهاش صبت کنین و اگه لازم شد یمدت ترکش کنین تا بفهمه...جواب نداد حتما برین پیش مشاور 

من اگه برمیگشتم هیچ وقت بااین ادم زندگی نمیکردم میگفتم برو ور دل خواهرجونت همونجا باهم زندگی کنید خوش باشید شوهرم خودش خوبه ولی خواهرش از اون هفت ختاس و متاسفانه بیش از حد رو شوهرمن کنترل داره شوهرمم جونش به جون اجیش بنده از اونا که اگه من و خواهرش باهم درحال غرق شدن باشیم میگه گور بابای زنم و بچه تو شیکمش اجیمو دریابم

یارب نظر تو برنگردد