2777
2789
عنوان

راه حل برای لاغری سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 34564 بازدید | 41 پست

دوستای گلم اگ ممکنه راه حل برا کاهش اشتها و کاهش وزن بگین

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2532429/تاپیک-لاغری-خانومای-۸۵-کیلویی?postId=88342821

خیلی ممنون عزیزم 

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای گلم اگ ممکنه راه حل برا کاهش اشتها و کاهش وزن بگین

تخم شربتی اشتها رو کم میکنه

سبوس برنج هم همینجا خوندم برا لاغری خوبه

بالاخره همه چی درست میشه...درستم نشه تموم که میشه😊
یک ساعت و نیمتو بذار آخر شب که بعدش تا صبح هفت هشت ساعت هیچی نخوری بدنت مجبور میشه از چربی های انباش ...

ممنون عزیزم.

فقط اینکه منم دارم همزمان برا کنکور ارشد میخونم بازدهی ذهنی رو کم نمیکنه ک؟

ممنون عزیزم. فقط اینکه منم دارم همزمان برا کنکور ارشد میخونم بازدهی ذهنی رو کم نمیکنه ک؟

درساتو بخون آخر شب ورزش کن دوش بگیر خشک کن بخواب. نه یکساعت ورزش زیاد رو درست تاثیر نداره

درساتو بخون آخر شب ورزش کن دوش بگیر خشک کن بخواب. نه یکساعت ورزش زیاد رو درست تاثیر نداره

ممنون عزیزم

ممنون عزیزم. فقط اینکه منم دارم همزمان برا کنکور ارشد میخونم بازدهی ذهنی رو کم نمیکنه ک؟

سلام فاطمه جان خوبی؟ منو یادته؟ پارسال پست در مورد مرکز سونوگرافی تو اردبیل گذاشته بودم‌ گل پسرت خوبه؟؟؟ تولد یکسالگیش گذشته دیگه به سلامتی. تولد دختر من کم مونده‌. پست هارو نگاه میکردم یاد تو افتادم.

خدایا مصلحتت رو شکر
ممنون عزیزم

فاطمه جان من بعد زایمان کلیییییییی وزن کم گردم. از قبل بارداری هم خیلی پایین اومدم. علاجش فقط کم غذا خوردن، فعالیت زیاد، استراحت کم هست. البته من عمدی نکردم واقعا خیلی سرم گرم بچه هست فعالیتم زیاده غذا نمیرسم زیاد بخورم. اینارو انجام بدی لاغر میشی. البته ویتامین هم باید به بدنت برسه ها.

خدایا مصلحتت رو شکر
سلام فاطمه جان خوبی؟ منو یادته؟ پارسال پست در مورد مرکز سونوگرافی تو اردبیل گذاشته بودم‌ گل پسرت خوب ...

سلام عزیزدلم.فداتشم

خوبی شما؟اسم دخترگلتو چ گذاشتی؟من اسم پسرمو گذاشتم آقا مهدیار

۱۴ ماه و نیمشه

نکنه تو رن داداشمی منم مرداد عروسیمه رن داداشم دنبال لاغریه😅😂😂

من این ماه مامان میشم انشالله 😍مطمعنم دخملم میاد تو دلم 😌😌😌این ماه منم تیکر بارداری میزنم.😅😅خاله های مهربون میشه صلوات بفرستین 🙏😘 دیدین گفتم این ماه مامان میشم 😍ممنونم خداجووونم ک این هدیه باارزشتو بهم دادی❤
نکنه تو رن داداشمی منم مرداد عروسیمه رن داداشم دنبال لاغریه😅😂😂

🤣🤣🤣🤣

نمیدونم اسمت چیه؟

سلام عزیزدلم.فداتشم خوبی شما؟اسم دخترگلتو چ گذاشتی؟من اسم پسرمو گذاشتم آقا مهدیار ۱۴ ماه و نیمشه

مرسی خوبیم شکر. درگیر دندون دخترمم. باهزار مکافات دراومد. اسمشو رها گذاشتیم. ده ماه تمام.❤❤👄

خدایا مصلحتت رو شکر
مرسی خوبیم شکر. درگیر دندون دخترمم. باهزار مکافات دراومد. اسمشو رها گذاشتیم. ده ماه تمام.❤❤👄

خداحفظش کنه عزیزم

ازطرف من روی ماهشو ببوس

من اسم رعا رو خیلی دوس دارم

نوجوون ک بودم داییم بهم ی کتاب داده بود اسمش رها بود عاشق شخصیت داستانش بودم براهمین از این اسمم خوشم میومد