2777
2789
عنوان

راه حل برای لاغری سریع

| مشاهده متن کامل بحث + 34564 بازدید | 41 پست

سلام، فاطمه هستم از مازندران،من و 2نفر از دوستان همکارم از طریق نظرات کاربران این سایت با داروی آقای محمدیان آشنا شدیم، با اینکه خیلی از کاربرها نظر مثبت داشتند ولی یکی دو نفر نظر منفی در مورد قرصهای اقای محمدیان نوشته بودند که راستش همین مورد باعث شد کمی تردید کنم و ترجیح دادم اول دوستان استفاده کنند ببینم چجوری نتیجه میگیرن و اینکه مشکلی براشون پیش میاد یا نه  چند روز گذشت دیدم خوب دارن وزن کم میکنن و هردوشون راضی بودن فقط میگفتن این تهوعش بد هست، 1ماه گذشت تقریبا پنج شش کیلو کم کرده بودن و برای ماه دوم میخواستن دوباره قرص تهیه کنند، اینسری من هم برای اینکه از قافله عقب نمونم همراه اونا تهیه کردم و استفاده کردم و طبق گفته دوستانم ی کم تهوعش ناخوشایند بود البته شکم هم روان میشه و برای من که یبوست داشتم خیلی خوب بود، اشتهام کلا از بین رفته بود و دیگه تمایلی به تنقلات هم نداشتم، 10روز اول 3کیلو کم کردم، 10روز دوم 2کیلو، 10روز سوم 1/5کیلو، حالا برای ماه دوم میخوام شروع کنم که امیدوارم به همین صورت کاهش وزنم ادامه داشته باشه، دوستانم حوصله نظر دادن و کامنت گذاشتن نداشتن، گفتم لااقل یکیمون کامنت بگذاره تجربشو بگه شاید بدرد کسی بخوره، البته عزیزانی که میخوان استفاده کنند حتما سایتشو مطالعه کنند(www.darougiyahi.com) چون دونستن یکسری نکات مهم هستند، با تشکر از نی نی سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شادی جان باید ورزش، تغذیه خوب و اعصاب راحت کنار همدیگه باشه. من یه برنامه تغذیه گرفتم و رعایت کردم. اما چیزی که کمک کرد این بود که فهمیدم وقتی ناراحت و افسرده هستم بیشتر می خورم. من خیلی به تبلیغات تلویزیون کار ندارم که که میشگه لاغری سریع و این چیزا. ما باید خودمون بخایم/  اینو که فهمیدم الان یکم راحتتر برخورد می کنم و وقتی ناراحتم سر یخچال نمیرم. با روش ان ال پی فهمیدم شادی جون. اگه خواستی کلاس استاد سجاد زمانی رو برات می فرستم. لاغری نصفش به مغز ما ربط داره . 

من بعد از بچه دومم این اتفاق افتاد ولی خداروشکر الان بهترم

❤❤❤❤خانوما هرکس میخواد اصولی لاغرشه این مطلبو بخونه که من حاضرم واسش ضمانت نامه بدم هزار درصد نتیجه میگیرین.دست ساز دکتر طب سنتی هستش و صددرصدش گیاهی و ارگانیک❤❤

پک_ترکیبی چربی سوز و ضد اشتها و ملین

ترکیبی از صدها گیاه چربی سوز و ضد اشتها

✅سرکوب کامل اشتها کاذب و عصبی وهورمونی

ضد یبوست، پاکسازی کامل معده و روده🍀🍀

💯مبارزه با استپ بدنی شدید💯

کپسول فوق سریع وگیاهی جهت پایین اوردن وزن وشکستن استپ بدنی🌾🌾

مناسب افراد بالای ۱۶ سال☺️

❌تداخل داروی ندارد❌قابل استفاده افراد دیابتی،ناراحتی کبد چرب

✅ این محصول بدون رژیم و ورزش میباشد

ترکیبات کاملا گیاهی و بدون هیچ ماده محرک ومخدر میباشد و کاملا قابل ازمایش در هر ازمایشگاهی 💥

خواص پک لاغری  گیاهی 👇👇

۱💥لاغری در یک ماه۸ تا۱۰کیلو

۲💥سم زدایی بدن بصورت کامل

۳💥سرکوب کامل اشتهای کاذب و عصبی

۴💥شفاف سازی پوست،به دلیل دفع سموم بدن

۵💥رفع کامل یبوست

۶💥از بین بردن کامل شکم وپهلو

۷💥این محصول فقط چربیها را ذوب کرد وهیچ گونه تاثیری رو صورت ندارد❌

۸💥با مصرف پک لاغری دچار شل شدگی پوست و ریزش مو بعد از لاغری نمیشوید

۹💥با مصرف این پک احساس سبکی و نشاط میکنید به دلیل رفع چربیهای داخل بدن

۱۰💥پک لاغری معجزه ای در لاغری بدون بازگشت وعوارض

شماره تماسمه هرکس خواست 09035321077

من گلوریا والفا اسلیم مصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه باعث بی خوابی و استرس واضطراب وتپش قلب وریزش مو و خشکی دهان میشه  من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

سلام من به پیشنهاد یه دوستام از یه پیج قرص لاغری  جی سی و گلوریا گرفتم و واااقعا جواب گرفتم ۱۸ کیلو تو سه ماه کم کردم 

عاااالی بود هیچ عوارضی هم نداشتم حتی ازمایش کاملم دادم همه چی اوکی بود🥰 

خیلی هم مشاوراشون صبورن و پشتیبانی خوب دارن و همه سوالاتونو جواب میدن  براتون پیجشو میزارم 

Happy.life.online

09136903687

عزیزم بنظرم بهترین کار یه رژیم اصولی همراهه ورزشه. من خودم خیلی اضافه وزن پیداکردم تودوران کرونا با یه دوره رژیم درمانی توی کلینیک ساتینا توی تهرانپارس تونستم به وزن قبلیم برگردم.خیلی رژیم غذایی اصولی میدن به ادمم فشار نمیاد. من که راضیم شمارشو برای شماهم میذارم021 7772 2667

واقعا بعضی نظرا رو که میخونم متاسف میشم که اینقدر براتون سلامتی اهمیتی نداره

همین هم هست خانم ۳۰ ساله ایرانی از نظر سن سلامتی ۶۰ ساله رو داره

حداقل رژیم لاغری سریع میخواهید اصولیش رو بگیرید من اینجا رو دیدم شما هم ببینین نظرتون رو بگین:

https://rdiet.ir/k/

عزیزم شما چطور پیش رفتی؟ ۴ماه زمان سریعی هست ؟☹

ببخشید شما چطور اینقدر وزن کم کردین میشه راهنماییم کنید

لینک  گروه تلگرامی  رفع انواع مشکلات پوستی(اسکار، جوش، جای جوش، لک)  https://t.me/+C-z1LnBjKV02NDRk