2777
2789
عنوان

راه حل برای لاغری سریع

34559 بازدید | 41 پست

سلام خانوما میشه برا لاغری سریع و موثر بهم راه حل بدین؟قبل بارداری۶۸کیلو بودم سایزم۳۸ بود یه دوره ب اصرار دکتر قرص ضد بارداری مصرف کردم با ی ورق۱۰کیلو چاق شدم.بعد قطعش هم ناخواسته باردار شدم .بعد زایمان۹۲ کیلو بودم.این یسال با ورزش بددن رژیم رسیدم ب۸۰.البته پرخوری خیلی دارم و ورزشمم مدام نیس.

مرداد ماه عروسی خواهرشوهرمه میخوام ب۶۰کیلو برگردم.

راه حل برا کاهش اشتها و لاغری سریع دارین‌دیگ دارم دیوونه میشم بااین اضافه وزن.

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه رفتم دکتر تغذیه تابببنم چی میشه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
لاغری سریع کبدوصفراروداغون میکنه  دخترعموی من بااین کارصفراشودراوردن اروم جلوبرووبه نتیجه برس

عزیزم شما چطور پیش رفتی؟

۴ماه زمان سریعی هست ؟☹

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

من بعد از کنکورم 6 کیلو رفتم بالا سریع درستش کردم. 45 دقیقه آخر شب ها ورزش سنگین و بعدش تا صبح هیچی نمیخوردم چون از خستگی خوابم میبرد. حجم غذاتم کم کن. خیلی سریع لاغر میکنه

لاغری سریع اصلا خوب نیست به بدنت اسیب میزنی  کالری شماری و ورزش مدام عالیه

ینی تو۴ماه خیلی سریعه؟

من بعد از کنکورم 6 کیلو رفتم بالا سریع درستش کردم. 45 دقیقه آخر شب ها ورزش سنگین و بعدش تا صبح هیچی ...

هرروزیساعت و نیم ورزش دارم.

اینطور ک شمامیگی هرماه چقدمیشه کم کرد؟

عزیزم شما چطور پیش رفتی؟ ۴ماه زمان سریعی هست ؟☹

اگه هفته ای یک‌کیلو کم کنی شونزده کیلو کم کنی عالیه بیا تو تاپیک ما کالری شماری و ورزش میکنیم قدیمیا کلی کم کردن ده کیلو بیشتر الان لینک تاپیکو واست میذارم

۴ماه ۲۰کیلوکاهش؟بله سریعه 

شما کالری شماری میکنید؟

اگه هفته ای یک‌کیلو کم کنی شونزده کیلو کم کنی عالیه بیا تو تاپیک ما کالری شماری و ورزش میکنیم قدیمیا ...

ممنون عزیزم

هرروزیساعت و نیم ورزش دارم. اینطور ک شمامیگی هرماه چقدمیشه کم کرد؟

یک ساعت و نیمتو بذار آخر شب که بعدش تا صبح هفت هشت ساعت هیچی نخوری بدنت مجبور میشه از چربی های انباشته برداره زودتر لاغر میشی