من همیشه پول کنار میزارم یجوری برمیدارم که جای خالیش احساس نشه و این روند رو ادامه میدم تا روز مبادا وقتش که برسه اونموقع پس اندازمو رو میکنم .بستگی به مقدار پس اندازمم برسه طلای ریز بدون اجرت میخرم .تو زندگی روز مره هم همه در امد دست منه و شوهرم فقط به اندازه نیازش میبره ولی میدونه باقیش دست منه و جمع میشه به فرض امسال چند بار با همون درامد طلا خرید و فروش کردیم تو زمان مناسب کلی سود کردیم خدارو شکر .از نظر هزینه هم من اصلا ولخرج نیستم در حد نیاز میخرم به فرض موقع عروسی یکی از اقوام بود پارسال یا مجلس کربلای مادر شوهر یا .... شوهرم انصافا خیلی اصرار کرد که همه چی بخرم ولی من با همونی که داشتم یا نهایتا یه لباس ساده و مناسب راه انداختم پولمو طلا خریدم و دیدم بعد مجلس اکثرا مینالیدن که وای فلان لباسو خریدیم انقدر حالا چیکارش کنیم ؟ اینو یادت باشه مرتب بودن و خوش پوش بودن بهتر از گرون پوش بودنه وقتی هنوز کم و کسری تو زندگیت داری .ما امسال خدارو شکر خونمونو خریدیم یه مدتی فشار رومونه اما بعدش میتونم باخیال راحت ولخرجی کنم نه که برم میلیونی لباس بخرم ولی هرسال این املاکو اون املاک دنبال خونه بگردم .البته منطق من اینه شاید درست نباشه