2777
2789
عنوان

مدیریت در زندگی

2079 بازدید | 13 پست

سلام. شماها چطور زندگیتون رو مدیریت میکنید؟ چه اخلاقی و چه مالی؟چه کارایی میکنید که خوانواده شاد و دلنشینی داشته باشید؟کلن از سیاست های زناننتون بگید تو شوهر داری و خونه داری😍

من به شدت اقتصادی عمل میکنم خسیس نیستم ها ولی رعایت میکنم.ولی متاسفانه حس میکنم از نظر روحی داغونم بچه کوچیک دارم شوهرمم تا ۱ شب کار میکنه و ماهم تو خونه احساس افسردگی میکنم ولی از نظر مالی در حد خودم و نسبت به سنم موفقم

شمایی که پست منو میخونین الهی که هرچی دلتون میخواد خدا بهتون بده برای حاجت دل منم یه صلوات بدین اگه دوس داشتین 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساسیت مدیریت خونه درواقع همون تجربیات هست که توزندگی به دست اوردیم ادم باتجربه پخته ترو سنجیده ترعمل میکنه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
من به شدت اقتصادی عمل میکنم خسیس نیستم ها ولی رعایت میکنم.ولی متاسفانه حس میکنم از نظر روحی داغونم ب ...

میشه بیشتر درمورد اقتصادی عمل کردنت بگی؟ چطور پول پس انداز میکنی؟ 

میشه بیشتر درمورد اقتصادی عمل کردنت بگی؟ چطور پول پس انداز میکنی؟ 

من همیشه پول کنار میزارم یجوری برمیدارم که جای خالیش احساس نشه و این روند رو ادامه میدم تا روز مبادا وقتش که برسه اونموقع پس اندازمو رو میکنم .بستگی به مقدار پس اندازمم برسه طلای ریز بدون اجرت میخرم .تو زندگی روز مره هم همه در امد دست منه و شوهرم فقط به اندازه نیازش میبره ولی میدونه باقیش دست منه و جمع میشه به فرض امسال چند بار با همون درامد طلا خرید و فروش کردیم تو زمان مناسب کلی سود کردیم خدارو شکر .از نظر هزینه هم من اصلا ولخرج نیستم در حد نیاز میخرم به فرض موقع عروسی یکی از اقوام بود پارسال یا مجلس کربلای مادر شوهر یا .... شوهرم انصافا خیلی اصرار کرد که همه چی بخرم ولی من با همونی که داشتم یا نهایتا یه لباس ساده و مناسب راه انداختم پولمو طلا خریدم و دیدم بعد مجلس اکثرا مینالیدن که وای فلان لباسو خریدیم انقدر حالا چیکارش کنیم ؟ اینو یادت باشه مرتب بودن و خوش پوش بودن بهتر از گرون پوش بودنه وقتی هنوز کم و کسری تو زندگیت داری .ما امسال خدارو شکر خونمونو خریدیم یه مدتی فشار رومونه اما بعدش میتونم باخیال راحت ولخرجی کنم نه که برم میلیونی لباس بخرم ولی هرسال این املاکو اون املاک دنبال خونه بگردم .البته منطق من اینه شاید درست نباشه

شمایی که پست منو میخونین الهی که هرچی دلتون میخواد خدا بهتون بده برای حاجت دل منم یه صلوات بدین اگه دوس داشتین 😊

نگران حرف مردمم نباش همینا وقتی پیشرفت کنی میفتن دنبالت که ازت یاد بگیرن ولی اگه دور از جون زمین بخوری از روت رد میشن 

من همیشه پول کنار میزارم یجوری برمیدارم که جای خالیش احساس نشه و این روند رو ادامه میدم تا روز مبادا ...

خیلی عالی کارت گلم. افرین داری خانمی. فقط چطور شوهرت راضی میکنی که این پول رو خرج طلا کنیم. کلن چطور شوهرت موافق خودت میکنی؟ 

خیلی عالی کارت گلم. افرین داری خانمی. فقط چطور شوهرت راضی میکنی که این پول رو خرج طلا کنیم. کلن چطور ...

عزیزم وقتی شما توصیه ای کردی و ایشون قبول نکرد و ضرر کرد بهش بگوکه دفعه بعد به حرف شما عمل کنه .همین که یبار شما توصیه مفید کنید و سودشو ببینه بعدا هم به حرفتون گوش میده فقط مراقب باشین که حتما پیشنهادتون به نفعتون تموم شه اونجور دیگه مشاور کارهاش شما میشین نه دوست و خونوادش یا هرکس دیگه .بخدا قسم سال پیش همین موقع من یه مقدار پوب جمع کردم که یه خونه ۴۰ متری تو محله پایین بخریم بعد بنا به دلایلی من نظرم عوض شد و گفتم با پدرم ماشین سنگین بخریم و خریدیم .خونوادش خیلی سعی کردن منصرفمون کنن و کلی تو گوش شوهرم نه گفته بودن ولی خب نتیجه شد اینکه ما سر اون ماشین کلی سود کردیم و ماهانه هم سهم کارکرد ماشین برا منه .یه سواری هم تو همین سال برا خودمون خریدیم و البته یه خونه ۱۲۰ متری کلید نخورده هم خریدیم.بخدا قسم پول بیشترش رو با چند بار طلا خرید و فروش کردن به دست اوردیم تو وقت مناسب .البته یه جمله کلیدی هم بهت میگم اینکه وقتی به شوهر میگی طلا بخر فکر میکنن که بخاطر زرق و برق و پزه .ولی براش توضیح بده بگو طلا بخری من که ازش نمیبرم که برا من باشه بخاطر زندگیمونه که با سود خوب و برای خرید ایشالا خونه یا هرچیز دیگه بفروشم چون ارزش ریال روز به روز پایین میاد 

عزیزم وقتی شما توصیه ای کردی و ایشون قبول نکرد و ضرر کرد بهش بگوکه دفعه بعد به حرف شما عمل کنه .همین ...

ماشالله خیلی خانومی. از حرفاتون معلومه یه خانم با سیاست کاردان هستی. 

ماشالله خیلی خانومی. از حرفاتون معلومه یه خانم با سیاست کاردان هستی. 

شما لطف دارین ایشالا تو زندگیتون به هرچی که میخواین برسین .

شما لطف دارین ایشالا تو زندگیتون به هرچی که میخواین برسین .

قربون شما مرسی، همچنین برا شما. واقعا از سیاست و خانمیتون لذت بردم. منم میخوام با سیاست باشم اصلا بلد نیستم😕. مدیریت تو زندگی خیلی مهمه

قربون شما مرسی، همچنین برا شما. واقعا از سیاست و خانمیتون لذت بردم. منم میخوام با سیاست باشم اصلا بل ...

مرسی عزیزم نظر لطفته شما چند سالتونه