2777
2789
مال منم مادرشو بیشتر دوس داره من یادم نمیاد یبار مریص شم بگه پاشو بریم دکتر ولی ننش سرش درد بگیره ول ...

خدا یکی ننه یکی😄😄😄😄 زن هرچند تا،این نشد یکی دیگه،یکی دیگه نشد بعدیش

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

شوهر من،استغفرالله،اگه خوابیدن با مادر حلال بود میرفت با مادرش هم میخابید،خیلی خیلی پستن حفتشون

وای دقیقا مثل شوهر من

البته برادراشم همینجورین.کلا بچه هاش وابسته هستن

بخدا رفتن از این خونه شده واسم عقده

آبانی مغرور...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم حرفم دردی ازت دوا میکنه یا نه ولی روانشناسا میگن مرد به سمت کسی جذب میشه که از نظر زبونی تام ...

والا مادرش کلا اخلاق ورفتار خوبی نداره شوهرش داش طلاقش میداد با پسراشم یروز جنگ داره یروز عاشقشونه دیگه نمیدونم....

الان پیداش میکنم میگم. بالا توضیح دادم یکم برو بخون

قربون دستت🤝

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
خودش که میگه هیچکس اندازه من زنشودوست نداره

شوهر منم همینو میکه😂میکه هیچکس به اندازه من زنشو دوس مداره و بفکرش نیست  

وهیجکسم تودنیا قدرمن تورو نمیخاد😂صددردصد این جمله ها برای توهم اشناست مکه نه😂

وای دقیقا مثل شوهر من البته برادراشم همینجورین.کلا بچه هاش وابسته هستن بخدا رفتن از این خونه شده و ...

زن میخان چیکار،همیشه برام سواله هدفشون از ازدواج چی بود

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خو طلاق بده مهرمو بده مام بریم به اون یکی😕😆

پول نگو جون بگو، پول بدن میمیرن