2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدری که باهام زندگی میکنه دیگه

بخاطر زندگیمون سر کار میره و تلاش میکنه

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !
مث من مادرشو دوس داره و 6 ساله ازش جدا نمیشه خونمو کردن تو شیشه دوتاشون

شوهر من،استغفرالله،اگه خوابیدن با مادر حلال بود میرفت با مادرش هم میخابید،خیلی خیلی پستن حفتشون

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

این چیزاخیلی دقیق نیس امارکلیه ادماباهم فرق میکنن

نه خیلیچیزای دیگه هم گفته بود،فقد همین نبود،من اینش یادم مونده بود گفتم

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
دقیق یادن نیس،اتفاقی خوندم. یه چیزایی نوشته بود که میفهمیدی شوهرت عاشقته یا برا هوس تورو میخاد،فهمی ...

همه چی نسبیه نگران نباش مقالشو بگو منم بخونم 

خداروشکر نامزد من تو چشمام نگاه میکنه منم مجبور میکنه آی تو آی حرف بزنم

👄💄👠
دقیق یادن نیس،اتفاقی خوندم. یه چیزایی نوشته بود که میفهمیدی شوهرت عاشقته یا برا هوس تورو میخاد،فهمی ...

وا ....شوهرته خب....دوس پسرت ک نیس.....هوس یکی از اجزای عشقه اتفاقا....اگه شوهرت اندامتو دوس نداشته باشه جای شک و تردیده...به هر سایتی اعتماد نکن....

همه چی نسبیه نگران نباش مقالشو بگو منم بخونم  خداروشکر نامزد من تو چشمام نگاه میکنه منم مجب ...

خداروشکر😊

ولی من خیلی چیزای دیگه شم مقایسه کردم و مطمعن شدم که هیچ علاقه ای بهم نداره😐

امروز یه چیزی تو نت خوندم فهمیدم منفی هزار😐

چی خوندی؟😐

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
شوهر من،استغفرالله،اگه خوابیدن با مادر حلال بود میرفت با مادرش هم میخابید،خیلی خیلی پستن حفتشون

مال منم مادرشو بیشتر دوس داره من یادم نمیاد یبار مریص شم بگه پاشو بریم دکتر ولی ننش سرش درد بگیره ول نمیکنه بریم دکتر ...به ما میگه میوهگرونه دیگه زمان میوه خوردن نیس ولی برا مادرش رفته کلی خرید کرده ک تو مریضی😑😕انگار پسر دیگه یا خودش شوهر نداره

وا ....شوهرته خب....دوس پسرت ک نیس.....هوس یکی از اجزای عشقه اتفاقا....اگه شوهرت اندامتو دوس نداشته ...

این که ادمو برا هوس بخاد نه عشق خوبه؟

اون فقط علایم هوسو داشت😑