2777
2789

کاش میپرسیدی مادرشوچقددوست داره،بخدامنودوست نداره اصلامطمنم

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوستم داره واسه خاطرم هرکاری کرده. اذیتم میکنه ولی واقعا عاشقمه

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

شوهر من خیلی میشه گفت عاشقمه ولی اتفاقایی افتاده ک من دیگه دوسش ندارم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

تولدمن رویادش رفت گفتم دوسم داشتی یادت میموند گفت توهمه زندگی منی فقط تاریخ ازدستم دررفته ولی درکل رفتاراش خوبه 

❄️چـون تُــودارم هـمـه دارمــ ؛دگـرم هیــچ نبـایـد...خُـــدا⭐️
مال منم مادرشو بیشتر دوس داره من یادم نمیاد یبار مریص شم بگه پاشو بریم دکتر ولی ننش سرش درد بگیره ول ...

نمیدونم حرفم دردی ازت دوا میکنه یا نه ولی روانشناسا میگن مرد به سمت کسی جذب میشه که از نظر زبونی تامینش کنه .....احترام و محبتو احتمالا همسرت از سمت مادرش بیشتر دریافت میکنه تا شما......

شمالی هستی؟

اره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋