2777
2789
عنوان

خانومای عزیز ی لحظه میایید

93 بازدید | 18 پست

من خیلی دلم میخاد برم مشهد ولی چون تازه اسباب کشی کردیم وکلی هزینه کردیم واز اونور کلی قسط داریم شوهرم میگه فعلا بیخیال شو.ولی من دلم میخاد عید فطر برم مشهد مقدس،بنظرتون هزینه از شمال تا مشهد با ماشین شخصی وسوخت بنزین هزینه ی مسافرخانه معمولی اونم دو روزه چقد میشه؟؟😢 توروخدا اگه بلدید بگید دلم بدجور هوس رفتن به پیش امام رضا کرده😔

تیکر تولد دوسالگی پسرم😍😘👦
عژیزم انشالله بطلبه و برین من نمیدونم هزینه چقدر میشه ولی فکر کنم با قطار بربن و تور هم قیمت مناسب ...

چون بچه کوچیک دارم با قطار سخته میخاییم با ماشین خودمون بریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخی من مشهدیم راستش ازهزینه ها خبرندارم ولی برم حرم یادت میکنم خودامام رضا واست اوکی کنه دوماهه حرم نرفتم😳درگیربنایی بودم نشدبرم 

جاویدان بادسایه کسانی راکه شادی راعلتند نه شریک وغم راشریکند نه علت
اوخی من مشهدیم راستش ازهزینه ها خبرندارم ولی برم حرم یادت میکنم خودامام رضا واست اوکی کنه دوماهه حرم ...

مرررسی خانومی🌹

ما همیشه با ماشین خودمون میریم شمال هم هستیم .....اگ غذا رو خودت ببری یا درست کنی و هیچ وسیله ای نخری فک میکنم ۵۰۰ ۶۰۰ کافی باشه 

واسم دعا کنید مامان بشم اگ میشه یه صلوات بفرستید❤
اوخی من مشهدیم راستش ازهزینه ها خبرندارم ولی برم حرم یادت میکنم خودامام رضا واست اوکی کنه دوماهه حرم ...

از هزینه مسافرخونه ها هم خبر ندارید؟مثلا دو شب چقدر میشه؟؟

برا بنزین ک ی 200 تومن بذار کنار. چند کیلومتره؟ حداقلشو میگم 200._مستفرخونه هم شبی 60_70 حساب کن بدون صبحانه و شام. و... غذا هم ک فقط نهار رو بیرون بخورین واس دو نفر پرسی 15 خودت حساب کن.... حداقل کم کم ی  500 میشه. ولب ب نظرم باید بیشتر شه.... ی تومنو ب چشمت ببین

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
ما همیشه با ماشین خودمون میریم شمال هم هستیم .....اگ غذا رو خودت ببری یا درست کنی و هیچ وسیله ای نخر ...

چند روزه میرید؟تو مسافرخونه میمونید؟؟

برا بنزین ک ی 200 تومن بذار کنار. چند کیلومتره؟ حداقلشو میگم 200._مستفرخونه هم شبی 60_70 حساب کن بدو ...

آره بخدا ارزش پولمون خیلی پایین کم کمش ی تومن میفتیم

بذار  یکم دستتون باز شه بعد خوب برو دیگ... اینطوری هیچی نمیتونی بخری شوهرتم بی اعصاب میشه.... کلا مردا تو بی پولی بد اخلاقن... بچه هم ک باشه دیگ بیشتر

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چند روزه میرید؟تو مسافرخونه میمونید؟؟

ما هم دو سه روز میریم البته ما اخرین بار پارسال دی یا بهمن بود رفتم ...عید فطر اینا احتمالا شلوغ مسافر خونه و سوییت گرون تره ....بله سوییت میگرفتیم

واسم دعا کنید مامان بشم اگ میشه یه صلوات بفرستید❤
حداقل ۶ تومن باید داشته باشی...خونتون کجاس 

وویی ی مشهد میرن دیگ...  شما کارمندی حساب کن حالا

بذار  یکم دستتون باز شه بعد خوب برو دیگ... اینطوری هیچی نمیتونی بخری شوهرتم بی اعصاب میشه.... ک ...

آره مثل اینکه مجبورم منصرف بشم با بچه ی ۱۶ ماهه سخته