2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال همون فارسی رو حرف بزنه پول الکی میخوای خرج کن

خيلي دوست دارم بفرستم مهد سفارت اما خيلي گرونه. خدا از اين مسئولين نگذره همش بايد حسرت به دل باشيم

لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
واقعا اثر داره؟من سال بعد دخترم میره مهد اگه واقعا اثر داره دو زبانه بذارمش

نمي دونم. البته دختر من كوچيكه اما از الان دارم تحقيق ميكنم

از الان بچه دوزبانه بشه خوب نيستا زده ميشه كلا اينو من نميگن مشاورا ميگن بزار بچه همون زبون مادريشو خوب ياد بگيره وقت واسه يادگيري زبان جديد هست

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
بیخیال بچه تون پرفسور نیست مدرسه عادی هم بره چیزی نمیشه

من مي خوام دخترم و بفرستم آلمان يا فرانسه به خاطر همين دوست داشتم از مهد كودك بره مدرسه سفارت اما بعيد ميدونم از پس مخارجش بربيايم

خيلي دوست دارم بفرستم مهد سفارت اما خيلي گرونه. خدا از اين مسئولين نگذره همش بايد حسرت به دل باشيم

موسسه نصیرم مهد داره. نمیدونم شهریه ش چنده. می خوام دو هفته دیگه که پسرم سه ساله بشه بفرستمش. البته اگه خیلی گرون نباشه

با قدرت و توکل داریم تمام سختی ها رو پشت سر میذاریم
من مي خوام دخترم و بفرستم آلمان يا فرانسه به خاطر همين دوست داشتم از مهد كودك بره مدرسه سفارت اما بع ...

فارسی رو یادبگیره کتاب بخونه تو یه موضوع تحقیق کنه بعد امریکا المان میان می برن /حالاالمان میخوای بره ویکار؟

موسسه نصیرم مهد داره. نمیدونم شهریه ش چنده. می خوام دو هفته دیگه که پسرم سه ساله بشه بفرستمش. البته ...

شما تهراني؟ شماره تلفن يا آدرسش و دارين؟