2777
2789
عنوان

بعد از سزارین و جمع نشدن رحم

29971 بازدید | 27 پست

سلام خانما یه سوالی دارم ممنون میشم جوابشو بدین و من بفهمم چکار باید بکنم الان دو ماهه سزارین شدم ولی هنوز رحمم جمع نشده کامل چون شکمم یه مقداری هتوز بزرگه و دلیل جمع نشدنم اینه که روی شکمم ضربه میزنم درد میکنه و وقتی فشارش میدم داخل با شدت برمیگرده بیرون احساس میکنم همین نقطه که فشار میدم درد میکنه و سریع میزنه بیرون رحممه.خلاصه مثه سابق نیست شکمم و اذیت میشم به خاطر بزرگ بودنش و دردی که موقع زدن رو شکمم احساس میکنم.واینکه سر سزارین اولم ماما سه بار شکممو فشار داد ولی سر این یکی زایمانم فشاری ندادن حالا چکار باید بکنم خودش برمیگرده سر جاش یا که نه😢😢😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم  برو دکتر سونو بده خیالت راحت میشه.

ولی دردی که توی شکمت حس میکنی بعد سزارین کاملا عادیه‌.

بزرگ‌بودن‌شکمت به احتمال زیاااااد خود شکمته چربیه نه رحم.بازم‌برو دکتر خیالت احت میشی.

از دوماه دیگم‌ورزش کن شکمت جمع میشه.منم شکمم بزرگ مونده باید ورزش کنم از یه ماه دیگه

هرچی برای تپل شدن و باهوش شدن نوزاد بلدید بهم بگید خدا خیرتون بده

عزیزم اون که رحم نیست اونا عضلات شکمن که در اثر حاملگی کشیده شدن و هنوز به حالت اول برنگشتن

خود رحم اک بلافاصله بعداز زایمان جمع نشه خونریزی های شدید و خطرناکی رو ایجاد میکنه

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
شما رو نمیدونم خودمم  تجربه سز ندارم اما جاری من سومین سزارینش شکمش برنگشت اصلا !!! الان ۹ ماه ...

خواهرشوهر منم اینجوریه تازه یه بار سزارین کرده

به نظرم ژنتیکیه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
عزیزم اون که رحم نیست اونا عضلات شکمن که در اثر حاملگی کشیده شدن و هنوز به حالت اول برنگشتن خود رحم ...

جدی؟پس ازین بابت نگران نباشم.ورزش کنم مثلا دراز و نشست و حلقه زدن کوچکش میکنه؟چون یکم درد میکنه وقتی بهش ضربه میزنم به خاطر همین هنوز ورزش رو شروع نکردم