2777
2789
عنوان

خانمایی که دختر حدود 9 تا 12 سال دارین ، لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یازده سالش بود .قدش ۱۴۵ بود .هر چی به دکتر گفتم گفت خانم این دختر قدش میشه ۱۶۰.ولی الان یکسال گذشته ...

چقدر زود پری شد😯خدایا یعنی منم باید منتظر همچین روزی باشم😣😣😣

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

چقدر زود پری شد😯خدایا یعنی منم باید منتظر همچین روزی باشم😣😣😣

منم ۱۱ سالگی شدم.توی کلاسشون الان فقط از بین ۳۸ نفر یک نفر هنوز عادت نشده .ولی قدهاشون ماشالله اکثر بلنده

کاش دختر من تو اون سن ۳۷ بود😣برخلاف دختر کوچیکم بزرگه تپله😣😣

قدش و وزنش نسبت ب سنش کمه ولی خداروشکر ک پریود نشده هنوز امیددارم رشد قدیش بهتر بشه.‌آخه عمه هاش کوتاهن☹☹

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
منم ۱۱ سالگی شدم.توی کلاسشون الان فقط از بین ۳۸ نفر یک نفر هنوز عادت نشده .ولی قدهاشون ماشالله اکثر ...

کدوم شهرید؟

من خودم دوم راهنمایی پریود شدم

کدوم شهرید؟ من خودم دوم راهنمایی پریود شدم

تهران .من مادرم و مادر بزرگم هم ۱۱ سالگی شدن .ما اصالتا تهرانی هستیم ولی توی کلاس دخترم از همه شهرها هستند مثلا لر و کرد و ترک و اهوازی و...ولی همه پریود شدن.کلاس ششم هستن

اینجا گفته تا 18 سالگی قد می کشن. یعنی راسته؟؟

دختران 10 تا 14 سال

در 10 سالگی متوسط قد دختران 137 سانتی‌متر و متوسط وزنشان 33 کیلوگرم است. تا 12 سالگی، متوسط قدشان به 150 سانتی‌متر و متوسط وزنشان به 42 کیلوگرم افزایش میابد. دختران 14 ساله هم متوسط قد 160 سانتی‌متری و وزن 49 کیلوگرمی دارند.

دختران 16 سال به بالا

بعد از 14 سالگی، قد دختران تغییر چندانی نمی‌کند. متوسط قد یک دختر 16 ساله 162 سانتی‌متر است، در حالیکه وزنش 54 کیلو است. از سن 18 سالگی به بعد، قد بتدریج به مابین 162 و 165 سانتی‌متر می‌رسد، در حالیکه وزن تا حدود 59 کیلوگرم افزایش میابد.

من باردار نیستم، تیکرم جهت انگیزه گرفتن در لاغریه .
تهران .من مادرم و مادر بزرگم هم ۱۱ سالگی شدن .ما اصالتا تهرانی هستیم ولی توی کلاس دخترم از همه شهرها ...

منم تهرانم اصالتا هم تهرانیم😍😃

وای خدا استرس گرفتم☹

۱۴۷ .ولی زود نیست میگم توی کلاس فقط یه نفر هنوز نشده اکثر شون کلاس پنجم میشن بعضیها هم امسال که ششم ...

من خودم کلاس هخفتم شدم فکر می کردم خیلی زود بوده

الان شما می فرمایید کلاس پنجم

به نظرم بلوغ ها خیلی زود راس شدن

کلاس ششم .ولی دختر من و خیلی از بچه ها آخرهای کلاس پنجم یا تابستون پنجم به ششم پریود شدن ولی بعضی دخ ...

یه سوال دیگه

ممن.ن میشم بفرمایید چطوری به دختذتون اطلاعات دادین یا چه رفتاری باهاشون کردین