2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کور میشی یا هدفون میذاری گوشات هم اذیت؟ چندساعت نگاه میکنی؟

ن ایرپاد میزارم 

ولی چشامم هم خیلی اذیت میشه هم خیلی خسته کننده است 

قبلش زیاد فیلم نمیدیدم خودم میخوندم تا ۱۲ ساعتم میتونستم بخونم از وقتی دارم ویدئو میبینم به ۸ ساعت میرسه خیلییی خسته میشم دیگه‌نمیکشم

نه ایلتس دارم😭

اخ اونم سخته🥲ولی ارزششو داره واقعا من تنها چیزی ک باعث میشه ادامه بدم فکر کردن ب روزیه ک نتایج میاد:)

ادامه بده ارزششو داره

ولی خب تا جایی ک میتونی سعی کن خیلی ب سلامتیت آسیب نرسه

ن ایرپاد میزارم ولی چشامم هم خیلی اذیت میشه هم خیلی خسته کننده است قبلش زیاد فیلم نمیدیدم خودم میخون ...

هر یکساعت یکبار نگاه کن بعد استراحت کنه چشمات چون زیاد به صفحه نگاه کنی اینطوری میشی 

قبلشم گوشی دستت نبود ؟ قبل درس خوندن مثلا چندین ساعت نگاه کنی گوشیتو؟

کلا ایرپاد و هدفون به گوش فشار میارن دیگه فیلما هم هر کدوم دوساعت باشن گوش درد داره اگه میتونی صدای ازاد بدون ایرپاد گوش کن

...

هر یکساعت یکبار نگاه کن بعد استراحت کنه چشمات چون زیاد به صفحه نگاه کنی اینطوری میشی قبلشم گوشی دستت ...

هر فیلمش ۳ ساعته تقریبا 

ولی اره وسطش میرم ی درس عمومی میخونم باز بعد یکساعت دوباره میام درس بعدیو میبینم

من سعی می‌کردم با درسنامه بخونم ولی اونجوری خیلی طول می‌کشید تا یاد بگیرم و بفهمم ولی از وقتی ویدئو میبینم یاد گیریم خیلی راحت تر شده تقریبا روزی ۵.۶ ساعت فقط باید ویدئو ببینم😂

قبلش هم زیاد نمی اومدم چون درس داشتم وقت نمیکردم ولی قبل ترش چرا گوشی دستم بود اما دیگه کلا فراری شدم از گوشی

آخه صدای آزاد خانواده اذیت میشن مثلا الان همشون خوابن من با صدای بلند گوش بدم بیدار میشننن