2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چتونه 

چرا فکر میکنید اگه ادرار کردین و اب بزنید و بعد دست نکشید کثیف میمونید دقیقا😐😐

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

😐حالا بایدی وجود نداره مثلا دستو چی تصور کردین؟مثلا ادرارو و الودگیشو هم مثل چی مینید ک با دست پیس ...

یعنی چی از مهد کودک این چیزارو یاد میدن دیگ

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

هرجور دوس داری بشور خودتو 

این دیگه وااااقعا شخصیه 

فقط بو نده ادم و باعث ازار اطرافیان نشه و دستاشو بشوره بعد دستشویی کافیه 

حالا یکی بعد دسشویی از موهای سرش میشوره تا پا یکی اب میگیره یکی با دستمال پاک میکنه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همیشه واسم سوال بوده اینایی که دسشویی عمومی پی‌پی میکنن میمونه یعنی خودشونم نمیشورن؟ نکنه اسی از اون ...

دستشویی بزرگ باید بادست شد خب با اب نمیره

ولی خب واسه منم سواله همیشه تو دستشویی عمومی پی پی هست یعنی واقعا اصلا خودشون نمیشورن یا تو دستشویی خودشون هم همینقدر کثیفن؟؟ 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

هرجور دوس داری بشور خودتو این دیگه وااااقعا شخصیه فقط بو نده ادم و باعث ازار اطرافیان نشه و دستاشو ب ...

اولی وسواسه

دومی فرق نجاست و پاکی رو هم نمیدونه😷

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

دستشویی بزرگ باید بادست شد خب با اب نمیرهولی خب واسه منم سواله همیشه تو دستشویی عمومی پی پی هست یعنی ...

خیلی دوست دارم قیافع این آدما شناسایی کنم ببینم چطور ادمایین 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
وا چتونه چرا فکر میکنید اگه ادرار کردین و اب بزنید و بعد دست نکشید کثیف میمونید دقیقا😐😐

والا من وقتی دستشویی بزرگ میکنم با دست میشورم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

یعنی چی از مهد کودک این چیزارو یاد میدن دیگ

عزیزم 

چی میگی

این تماس دست بعد از مثلا ادرار هیچ تاثیری توی از بین بردن میکروبا و تمیز تر شدن اون ناحیه نداره😐

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️