2777
2789

سلام دوستان سرلاک خوری چه مارکی بگیرم ... ایرانی خوبه؟ 

بچه ام ۴ ماهشه بجز شیر خودم چه شیری تو فرنی میتونم بریزم

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من بیبی لند خریده.راضی هست. باید یه شیشه شور کاملا ابری هم براش بخری 

می دانید اگه این مارک نبود از کجا بفهمم یه مارک دیگه خوبه یا نه؟

۴ماه خیلی زوده تا ۷ماه نباید چیزی بدی به بچه ممکنه تو بزرگسالی الژی بگیره 

در ۱من بهتره سرلاک ندید چون به هرحال مواد چند ماهه هستن و نگهدارنده دارن اگرم میدی ایرانی بده چون بقیه مارکاهمه مال اسرائیل ه 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
۴ماه خیلی زوده تا ۷ماه نباید چیزی بدی به بچه ممکنه تو بزرگسالی الژی بگیره  در ۱من بهتره سرلاک ...

متخصص کودکان تجویز کرده .. کلا کشورهای دیگه از ۴ ماهگی غذای کمکی رو شروع میکنن.. نه سرلاک نمیدم... فعلا فرنی و بعد ده روز حریره بادام هم میتونم بدم

خود سرلاک منظورم نیست منظورم ظرف سرلاک خوری هست

زود نیست ؟دکتر گفته؟

بیشتر کشورها از ۴ ماهگی غذای کمکی میدن... ایران هم جدیدا این و پذیرفته... البته نه هر غذایی... از ۴ ماهگی میدن چون بیشتر بچه ها الان مشکل معده دارن و اسید معده اشون بالاس... و غذای کمکی چون حجمش از شیر بیشتره استفاده میشه

مثلا چه غذایی؟نی نی منم رفلاکس داره

قبلش با دکترش مشورت کن... تا ده روز فرنی بعد ده روز حریره بادام رو هم میتونی شروع کنی... 

اولش که میخوای فرنی بهش بدی باید خیلی رقیق و کم بدی... و کم کم غلظتش رو و مقدارش رو زیاد کن