2777
2789
عنوان

در مورد هک تل اگه چیزی میدونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس از گوگل پلي برنامه ي آنتي اسپاي رو نصب كن anti spy بذار گوشيتو اسكن كنه برنامه رو پيدا ميكنه

اسم برنامه رو نمیدونم،،،بزنم جاسوس تل?

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
خب پس چرا گالری نمیاد میتونی واسم طوری که انجام میدی عکس بزاری 

ی تاپیک بزن راهنماییت کنن من یکم درگیرم سختمه ببخشید

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
همش میگه تصویر را اینجا بیندازید یا کلیک کنید 

درسته تو همون برو عکس رو پیدا کن بزار

اسم برنامه رو نمیدونم،،،بزنم جاسوس تل?

نه عزيزم اگر ايني باشه كه من فكر ميكنم يه برنامه جاسوسيه كه بعد از نصب مخفي ميشه خودت نميتوني پاكش كني، تمام اطلاعات گوشيت مثل تماسها، پيامها و .... رو در اختيار طرف مقابل ميذاره

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

از گوگل پلي anti spy رو نصب كن بذار اجرا بشه ببين اگر اين برنامه نصب باشه رو گوشيت برات پيداش ميكنه و ميتوني آنيستالش كني،

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
نه عزيزم اگر ايني باشه كه من فكر ميكنم يه برنامه جاسوسيه كه بعد از نصب مخفي ميشه خودت نميتوني پاكش ك ...

چکار کنم الان،،،شک ندارم همینه،چطور پیداش کنم از مخفی

چکار کنم الان،،،شک ندارم همینه،چطور پیداش کنم از مخفی

برو تو ستينگ گوشيت ،قسمت برنامه ها، تو ليست برنامه ها دوتا برنامه به اسم گوگل دولوپر فكر كنم باشه كه ايكونش يه ادمكه سبزه دقيق مطمئن نيستم اگر تو ليست برنامه هات باشه يعني همونه 

برو تو ستينگ گوشيت ،قسمت برنامه ها، تو ليست برنامه ها دوتا برنامه به اسم گوگل دولوپر فكر كنم باشه كه ...

از اينجا نميتوني حذفشون كني، همون برنامه اي كه گفتمو نصب كن، بعد از حذف كاملشون سپر ايمني گوگل پلي گوشيتو فعال كن چون از نصب اينجور برنامه ها جلوگيري ميكنه البته كسي كه اينو نصب كرده رو گوشيت اونم غير فعال كرده

از اينجا نميتوني حذفشون كني، همون برنامه اي كه گفتمو نصب كن، بعد از حذف كاملشون سپر ايمني گوگل پلي گ ...

یعنی انتی اسپای رو ک نصب کردم اگه چیزی پیدا کرد غیر فعال کنم بعد سپر گوگل فعال کنم??

برو تو ستينگ گوشيت ،قسمت برنامه ها، تو ليست برنامه ها دوتا برنامه به اسم گوگل دولوپر فكر كنم باشه كه ...

الان داری ادرس انتی اسپای رو میدی یا ایکون جاسوسی رو میگی ایکونش سبزه ادمکه??

الان داری ادرس انتی اسپای رو میدی یا ایکون جاسوسی رو میگی ایکونش سبزه ادمکه??

اين آدرس برنامه جاسوسيه است

آنتي اسپاي رو نصب كن مثه ويروس ياب عمل ميكنه فقط بجاي ويروس برنامه ي جاسوسي رو شناسايي ميكنه و ميتوني حذفش كني