2777
2789
عنوان

در مورد هک تل اگه چیزی میدونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون واسه وقتيه كه با فيلترشكن وارد ميشي

چی با ف ی ل ترشکن وارد میشم میشه کامل بگی

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
ن بابا ثابت کرده ک اطلاعاتم رو داره اما تو نشست هیچی نیست

اگر برنامه ي جاسوسي هم بخواد نصب كنه باز بايد به گوشيتون دسترسي داشته باشه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
میشه بهم توضیح بدید چجوری عکس بزارم تو تاپیک تا به حال انجام ندادم بلد نیستم 

اونجایی میخوای تاپیک بنویسی و نظر بزاری ی عکس مربعه بالاش ایمج بزار

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....

اره ب گوشی راحت دسترسی داره،،،ممکنه پس این برنامه رو نصب کرده باشه،،،گوشی من دست اونم هس،ولی پیامارو میپاکم هربار

میشه از گوگل پیدا کرد این برنامه رو??

چی با ف ی ل ترشکن وارد میشم میشه کامل بگی

من يه بار ديدم تو قسمت نشست تلگرامم يه گوشي ديگه هم فعاله ترسيدم زود پاكش كردم بعد به خواهرم گفتم گفت چون با فيلترشكن يا پروكسي واود شدي اينطور ميزنه چون از يه آي پي ديگه استفاده ميكنه بعد ديدم درست ميگه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
من يه بار ديدم تو قسمت نشست تلگرامم يه گوشي ديگه هم فعاله ترسيدم زود پاكش كردم بعد به خواهرم گف ...

ن عزیز تو نشست چیزی نی

خب نمیشه فدات مثلا وارد گالری بشه؟ 

اره دیگه از گالری یا فایل شخصی میاری عکسو دیگه

اره ب گوشی راحت دسترسی داره،،،ممکنه پس این برنامه رو نصب کرده باشه،،،گوشی من دست اونم هس،ولی پیامارو ...

خب پس از گوگل پلي برنامه ي آنتي اسپاي رو نصب كن anti spy بذار گوشيتو اسكن كنه برنامه رو پيدا ميكنه