ربکاهستم مدیر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 عنوان در مورد هک تل اگه چیزی میدونید کمکم کنید | مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 63 پست سلام کسی درمورد هک تل چیزی میدونه? مثلا ممکنه تو نشست فعلا هیچکی نباشه ولی از گوگل تل رو چک کنن یا هرچی?? کلی پیامام و عکسام لو رفتن😭😭 از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن.... 1398/02/08 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekta.masih عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 7928 یعنی انتی اسپای رو ک نصب کردم اگه چیزی پیدا کرد غیر فعال کنم بعد سپر گوگل فعال کنم?? بله آنيستال كن بعد هم سپرو فعال كن خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 اين آدرس برنامه جاسوسيه است آنتي اسپاي رو نصب كن مثه ويروس ياب عمل ميكنه فقط بجاي ويروس برنامه ي جا ... مرسی گلم خیلی کمکم کردی از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
yekta.masih عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 7928 مرسی گلم خیلی کمکم کردی خواهش ميكنم عزيزم، چيزي پيدا كرد حالا؟ خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
ربکاهستم مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 943 خواهش ميكنم عزيزم، چيزي پيدا كرد حالا؟ نع هیچی پیدا نشد از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....