2777
2789
عنوان

در مورد هک تل اگه چیزی میدونید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 63 پست

گاهی تو گوگل میزنه مثلا میخوای همسرتو چک کنی این برنامه رو نصب کن،،،کسی کرده ???شاید درس باشه

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
اسم گوشی خودتون باشه مهم نی ممکنه دوتا تل رو گوشیت نصب کردی یکی رو پاک کنی باز میمونه

خب من این چند روز که تل ها خراب بودن همش میگرفتم نصب میکردم بعد خوب نبودن حذف میکردن الان کاملا دیلیت کردم 

؟🖤🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن حضوری باهام حرف زده،،،ولی گفته ب جاش همه مدرکاتو رو میکنم،،،کل چتام رو هم حقیقت درست میگفت

یکی بهش امار داده شک نکن 

اصلنم نگران نباش و نقطه ضعف نشون نده بگو هر غلطی میکنی بکن 

رسما میتونی شکایت کنی ازش

👄💄👠
یکی بهش امار داده شک نکن  اصلنم نگران نباش و نقطه ضعف نشون نده بگو هر غلطی میکنی بکن  ...

چت رو بین دونفره ک کسی نمیتونه امار بده چون هیچ کس نمیدونسته،،،عکسا و اینا چی ??

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
اگه به گوشیت دسترسی داشته ممکنه از رو کد فعالسازی که پیامک میشه به گوشیت، تل را رو گوشی خودش هم نصب ...

این تو نشست فعال میزنه،،،،این نیست

گاهی تو گوگل میزنه مثلا میخوای همسرتو چک کنی این برنامه رو نصب کن،،،کسی کرده ???شاید درس باشه

من بهت تضمین صد درصدی میدم 

اطلاعات جاشون امنه و هیشکی اجازه دسترسی نداره حتی فتای ایران 

👄💄👠

منم اطلاعات تل گرامم را یکی هک کرده و همه را خونده، پیامهایی که به دیگران دادم، خط به خطشون را، در صورتی که به گوشیم دسترسی نداشت اصلا که بگم کد فعالسازی را از رو گوشیم برداشته، خیلی سواستفاده کرد ازشون، چون فامیل بود نشد شکایت کنم، شوهرم نذاشت، ولی واگذار کردم به خدا

من بهت تضمین صد درصدی میدم  اطلاعات جاشون امنه و هیشکی اجازه دسترسی نداره حتی فتای ایران

واقعا? چطور مطمعنی کی ثابت کرده بهت

منم اطلاعات تل گرامم را یکی هک کرده و همه را خونده، پیامهایی که به دیگران دادم، خط به خطشون را، در ص ...

تو نشست فعالت بود?