2777
2789
عنوان

خاطره اسب سواری به علاوه عکس

832 بازدید | 20 پست

خدا وکیلی من بچه که بودم انقد از اسب میترسیدم که هنوز که هنوزم هست اصلا دوست ندارم 

۱-بابام اسب داشت نه باشگاه و اینا 😂😂😂سر زمین کشاورزی چند تا اسب هم داشتن ولی اسب خوب 

۲-اینجا رفتیم مشهد بچه بودم قشنگ مال ۶سالگیه میشه حدود ۱۶سال پیش 

۳-از من که سوار نمیشم از بابام که دختر باید شجاع باشه خلاصه همین امد عکس بگیره من زدم زیر گریه زار زار طرف هم نامردی نکرد عکس گرفت و بابام هم گفت نگهش میدارم برای روزی که شوهر کردی نشونش بدم حالا داریم اسباب کشی میکنیم یهو دیدش گفت اقای .. ببین این بوده ها 

۴-حالا از یه طرف اون هنگ بود این قیافه چیه از یه طرف میگفت چجوری هست من الان هر جی میگم بریم باشگاه و ... تو میگی نه سرم درد میکنه و فلان (خودشون چند تا اسب دارن باشگاه سوارکاری نیست بازم ولی کلا از اسب خوششون میاد اصل. در اصل و جد در جد اسب که می زاییده میدادن به نوه پسر خودمونم همین جوری هستیم حالا قراره منم اوردم 😂😂البته من دختر دوس دارم دو تا اسب گیرش بیاد دختر منم که خدا رو شکر از اسب بدش کیاد مثل مادرش اسب میخواد چیکار 😂😂خلاصه گفتم شما هم ببینید خدایی من انقد زشت نیستم فقط میترسم حتی همین الان 

تو ارزوی من بودی عزیزم ....

😂

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقدم بهش دس زدم نازش کردم سوار نشدم 😭

اسی فقد دمپاییات 😂😂😂

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

اسی بابات یه جورایی شکنجه ت داده 😂😂😂😂😂😂😂

الان شوهرت چ فکری میکنه با این عسک :/

جات بودم کولرو میذاشتم رو دور تند 😑

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
بلر میپوشیدم وقتی مد نبود 😂😂😂دمپایی وقتی مد نبود تازه مد شده 

😆بابا لاکچری 

اسی بابات یه جورایی شکنجه ت داده 😂😂😂😂😂😂😂 الان شوهرت چ فکری میکنه با این عسک :/ جات بودم کول ...

میگه چرا این جوری کردی خو میگم اخه بچه بودم میگه همین حالا هم هستی خیلی بزرگ نشدی 😂😂😂

تو ارزوی من بودی عزیزم ....