2777
2789

صاحبخونه اومد با من دعوا کرد و گفت داره میره حکم تخلیه بگیره 😢😢😢 بدبخت شدیم بچها توروخدا دعا کنید

عجب صبری خدا دارد...

عزیززززممم چرا اخه

سلام نی‌نی، حال عجیبی دارم یه حال خیلی خوب، یه حس تازه انگاری روبه‌روی من از امروز در یه دنیای خیالی بازه دنیایی که با اون به هم رسیدیم بدون تو یه لحظه اون‌جا نیستم تو اومدی پا تو دلم گذاشتی تو با منی، من دیگه تنها نیستم🤰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززززممم چرا اخه

چون اجارش عقب افتاده .حق داره اخه به امیدی خونشو اجاره داده .ولی ما هم همه تلاشمونو کردیم .شوهرم تصادف کرده چند ماه پیش و دوماه بیکار شد و همین باعث شد کلی عقب بیافتیم و شش ماه اجاره عقب افتاد  هیچکسم کمکمون نکرد .منم سر کاررفتم ولی پولی بهم ندادن .لعنت به این دنیا

عجب صبری خدا دارد...

دیروز عصر اجاره ما هم شد ۵۰۰ تومن بدبختی پیش نمیخواد میگه اجاره میخواییم ماهم نوشتیم دیگه 

حکم تخلیه به همین راحتی نیست نگران نباش لوازم ضروریتو جمع کن برو خونه مادر همسرت از جاتم تکون نخور

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
عزیزم حکم تخلیه هم بگیره که نمیاد بلافاصله تخلیه کنه تو حکم مثلا میگن تا فلان زمان تخلیه اروم باش تا ...

دارم روانی میشم. دیگه نمیتونم.😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

عجب صبری خدا دارد...