2777
2789
عنوان

مردی رو میشناسم که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا بده منم بخونم؟

توی گوگل سرچ کن خاطرات زن دوم و هم ازواجهم

البته مال قدیمه فکر نکنم دیگه چیزی نوشته باشه . تازه اینقدر بهش بد و بیراه گفتن که رمز گذاشته بود برای خاطراتش

دیگه هر کی باهاش موافق بود رمز رو داشت

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
منم موقعی که مجرد بود داشتم الان فکر نمیکنه بخونم من‌. این جمله‌ی شماست دیگه

اره دیگه.

اون موقع وبلاگش درباره عشقش نبود

منم وبلاگ داشتم. جزو لینک های همدیگه بودیم.

پسره از اشناهامه

اون دختره ام که دوسش داشت ، دوست من‌

بعد که وبلاگ از مد افتاد و اینو دوستم بهم نرسیدن، این درددل هاشو اونجا مینوشت. فکرشم نمیکنه من بخونم. چون دیگه کسی سمت وبلاگ نویسی نمیره.

اون دختره ام ک دوسش داره( دوست من)

اونم ازدواج کرده

لامصب پسره بازم ول کن نیست. مطلب مینویسه براش گاهی

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
مد نیس ولی این درد دل میکنه اونجا چون میدونه دختره میخونه

خاک تو سرش با عرض احترام ...حال بهم زن ترین موجودات رو زمین کسایین که تا یه رابطه رو تو ذهنشون تموم نکردن یه رابطه جدیدو شروع میکنن یه انسان تا چه حد میتونه خودخواه باشه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
خاک تو سرش با عرض احترام ...حال بهم زن ترین موجودات رو زمین کسایین که تا یه رابطه رو تو ذهنشون تموم ...

من خیلی بهم میریزم میبینم هنوزم بعد دوسال از ازدواجش تو فکز دخترس

بخدا زنش انقدر خانومه انقدرررررر عاشقشه که حد نداره.

واقعا خیانته....

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
بابا چرا زود قضاوت میکنید .خب دست خودش نیست .یه عشق قدیمی و کهنه همیشه تا ابد گوشه ی دلت و توی ذهن ل ...

اخه مرا ازدواج کرده دیکه

زن بیجارش چ گناهی کرده فک میکنه شوهره با عشق خالص کنارشه و داره باهاش زندگی میکنه

کسی ک عشق تو دلشه نباید وارد حریم دل کسی دیکه بشه

اخه مرا ازدواج کرده دیکه زن بیجارش چ گناهی کرده فک میکنه شوهره با عشق خالص کنارشه و داره باهاش زندگ ...

من‌ب اون زنش حق میدم .اونم گناهی نداره .اما متاسفانه حدا کردن خاطرات و دلبستگی و عشق گذشته که ریشه کرده توی دل خییلی سخته .میره توی سکوت و خاموشی اما تا ابد فکرش باهاته .البته اگه زنش خبر نداره خیلی عالیه .گاهی ندونستن یه موضوعی ب نفعمونه تا دونستنش .