2777
2789
عنوان

گل مهرم تصادف کردیم حال نی نیم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 65836 بازدید | 405 پست
سلام عزیزم دیگه رمقی ندارم برا گریه کردن  سه روزه دخترم بیهوشه صدمه مغزی شدید دیده  فقط ...

ای خدا..ان شاالله ب عابروی امام زمان(عج)خوب میشه..ان شاالله خبر خوشحالی بیای ب هممون بدی..دعا میکنیم

خدا جونم شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل مهر عزیز اشکام بند نمیاد .بعد اینهمه ساااااال انتظار  .منم سالهاست منتظرم ولی خیلی وقته که دیگه حداقل واسه بچه گریه نکرده بود ولی الان ....        داغون شدم باین اتفاقی که واست افتاده .به حق فاطمه زهرا که هیچ وقت منو ناامید نکرده دخترت خوب خوب خوب بشه .واسش حدیث کسا میخونم .باور نمیکنی همینجوری با گریه مینویسیم تو دیگه چی میکشی .....

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

گل مهر عزیز اشکام بند نمیاد .بعد اینهمه ساااااال انتظار  .منم سالهاست منتظرم ولی خیلی وقته که دیگه حداقل واسه بچه گریه نکرده بود ولی الان ....        داغون شدم باین اتفاقی که واست افتاده .به حق فاطمه زهرا که هیچ وقت منو ناامید نکرده دخترت خوب خوب خوب بشه .واسش حدیث کسا میخونم .باور نمیکنی همینجوری با گریه مینویسیم تو دیگه چی میکشی .....

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

واااای عزیزم خیلی نگرانت شدم برای دختر آیت الکرسی خوندم 

از خدا میخوام دخترت حالش خوب بشه 

معجزه همیشه اتفاق میفته امیدوارم برات یه معجزه پیش بیاد دخترت کاملا  خوب بشه 

اَمَّن یُجیبُ المُضطرَّ اذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
فریماه جون خوبی؟؟دخترنازت خوبه؟؟من ماندگارپپ هستم عزیزم...دلم برات تنگ شده بود😘

عه سلاممممم. خوبی گلم. 

خیلی ممنون. قربونت عزیزم‌  اره شکر خدا خوبه. چه خبر ؟ باردار بودی ؟ اخه آخرین بار یادمه تیکر داشتی ؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
عه سلاممممم. خوبی گلم.  خیلی ممنون. قربونت عزیزم‌  اره شکر خدا خوبه. چه خبر ؟ باردار بودی ...

نه عزیزم تیکر مشکلم بود ک خداروشکر حل شد ....دخترنازت روببوس😘حالااسمشو چی گذاشتی چند وقتشه؟

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔