2777
2789
عنوان

بیاین عکسو ببینید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 17 پست
مامانم خیلی خودخاهیه.النگو ۳۵ گرمی خودم رو دادم فروخت طبقه اول خونمون رو ساختن باهاش.یک ماه پیش بهش ...

ای جون چه مامانی

اشکالی ندارهههه قدر مامانو باید دونست

به موقعش بهت میرسه حتما

ای جون چه مامانی اشکالی ندارهههه قدر مامانو باید دونست به موقعش بهت میرسه حتما

هه تووداستان زندگیه منو نمیدونی عزیزم

ماوضع مالی بدی نداریم خدارو شکر.ولی مامانم ازبس ندید بدید وخودخاهه.همیشه خدا پیش داداشام وبابام وفامیلا منو مسخره میکنه.میگه کی تورو بگیره.ماشالله مثه عمه هاتی.اخلاق فاسد.من که یک قرونم بهت جهیزیه نمیدم.درس بخون برو برا خودت بخر.من ندارم.اینجا یبار نوشتم همه شاخ درآوردن.من بخاطر مامانم از دانشگاه سراسری پرستاری گذشتم چون افسردگی داش.موندم پیشش یکسال هم از کنکور محروم شدم.امااون حتی یه کتونی ۲۰۰تومنی برام نمیخره.۴ساله دارم ی کتونی میپوشم.ولی براخودش هرماه کفش طبی تمام چرم بالای۴۰۰میخره.منم هیچی نمیگم سپردمش بخدا.مگه اینهمه آدمای بد از مریخ اومدن اوناهم آدمن‌پدرن.مادرن.بخدااونقد تشنه محبتم که رفتم دانشگاه دیگه برنمیگردم خونه.تنهایی زتدگی میکنم.ازدواجم نهم نیس برام.بایتفر باشم که حس خوبی داشته باشم باهاش وبهم محبت کنه.حتی اگه رابطه داشته باشم برام مهم نیس‌بااینکه معتقدم ونماز وقرآن واینا....اما فقط از رواجبار اینکارارو انجام میدم.تاحالا نشده باخدا چن کلمه حرف بزنم‌ اولا اینطوری نبودم ولی وقتی میبینمخداهیچکارم برام نمیکنه دل کندم ازش.دیگه ب مرز بیتفاوتی رسیدم.همه چیو انکار میکنم من خانوادمو نمیبخشم که هویت منو ازمن گرفتن 

ببخشید طولانی بود.معذرت میخام😢😢😢

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هه تووداستان زندگیه منو نمیدونی عزیزم ماوضع مالی بدی نداریم خدارو شکر.ولی مامانم ازبس ندید بدید ...

عزیزدلم

چه دلت پره خوشگلم

امیدوارم هر چی میخوای خدا واست درست کنه

که راحت باشی و مستقل شی گلم 😍😍😍😍😍😍😍

خدا بزرگه

حتما کاری که برای مادرت کردیو دیده

دمت گرم که انقدر قلبت بزرگه