2777
2789
عنوان

لطفا با تاپیک های تخیلی بقیه رو الاف نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 248 پست
عزيز دلمممم دوماه ديگه عروسيمه وگرنه بخدا من مشكلي نداشتم

عزیزدلمممم فداتتتتتتت مبارکه خو انتظار داری چکار کنیم بابا من یکی اجاازه میدم بهت برو ازدوااج کن تو ک همه کاراتو کردی بچه دار شدی منتظر چی هستی چرا داستان زایمانتو بهمون نگفتی یهو از دوسالگی دخترت شروع کردی😟😱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بيشتر من كمرم از حرف هاي شما داره خم ميشه فاميل لاقل داره ميبينه من عقد بودم بچه دارم و ... شما كل ...

برو بخواب‌فردا مگه نمیخوای بچه داری کنی ؟ 

تو ارزوی من بودی عزیزم ....
😂😂من شوخی میکنم والا ما هم خونه داریم منتهی خالی نمیذاریم برای وقتای که لازمه 😂😂😂چجوری تو ۱۸ سا ...

پدرم ورشكست شده يكبار 

ديگه بيشتر از اين نميزارم وارد حريم خصوصيم بشي و زندگي منو ب بازي بگيري من هرچي م لازم برد توضيح دادم 

ميتوني باور كني ميتوني نكني 

ولي اگه كسي كسي قضاوت كنه نميرد مگر انكه به ان گرفتار شود

قضاوت فقط کار خداست...
عزیزدلمممم فداتتتتتتت مبارکه خو انتظار داری چکار کنیم بابا من یکی اجاازه میدم بهت برو ازدوااج کن تو ...

😂😂دوسش دارم همه کاریو از اخر امده اول اول بچه بعد عقد بعد عروسی 

بيشتر من كمرم از حرف هاي شما داره خم ميشه فاميل لاقل داره ميبينه من عقد بودم بچه دارم و ... شما كل ...

ما غریبه ایم فامیلم تو روت به به چه چه میکنه 

عزیز گلم دلم خوشبخت باشی ،گفتم که وقتی بلندگو ورمیداری برای ایران تعریف میکنی منتظر همه چیز باش شب خوش

😔😔😔😔

ببخشید انشالله خوش بخت بشی یعنی خونه هم مال باباته که داده به شما جالب تر شد فقط سازنده بچه میخواستین 

شیر رو چیجوری خودم اونم ۳۰ سیسی

پدرم ورشكست شده يكبار  ديگه بيشتر از اين نميزارم وارد حريم خصوصيم بشي و زندگي منو ب بازي بگيري ...

تو گذاشتی تو حریم خصوصیت وارد بشیم .

ی نصیحت کاربریتو بترکون با ی کاربری جدید اول بگو سیزده سالمه بعد عقد کردم بعدچند سال حتما حتما خاطره زایمان و تعریف کن بعدم بگو نظرتون چیه 

ازدواج کنم مااون وقت کمکت میکنیم ـ. ن ک یهو تعریف کردی شوکه شدیم

ببخشید انشالله خوش بخت بشی یعنی خونه هم مال باباته که داده به شما جالب تر شد فقط سازنده بچه میخواستی ...

ن حونه رو شوهرم كار كرده تو شركت 

واقعا ارزش نداشت ك تابيكم بتركونيد ولي مهم نيست 

شبتون خوش

قضاوت فقط کار خداست...