2777
2789
عنوان

کدبانو ها لطفا کمک کنید مهمون دارم😘😘😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 51 پست
اول تولد گل دخترتون مبارک باشه..😍😍 این برنامه ی من واسه ماه رمصان بود افطار مهمان داشتم بعد من ا ...

ممنونم عزیزم 😘😘😘❤❤یه سوال مرغو اول پختید بعد مرغ پخته رو سرخ کردید؟؟ با پوست میپزید؟؟  سس مرغو کی روش میریزید که خوش رنگ و خوش طعم باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیزم 😘😘😘❤❤یه سوال مرغو اول پختید بعد مرغ پخته رو سرخ کردید؟؟ با پوست میپزید؟؟  سس مر ...

من اول مرغ رو با ادویه خود مرغ با پیاز سیب زمینی فلفل دلمه ای و هویج نگینی میزارم بپزه من با پوست بیشتر دوست دارم..وقتی کامل پخت در میارم میزارم تو آبکش..۳۰دقیقه قبل از کشیدن غذا سرخش میکنم..من سس رو دوست ندارم..واسه تزیین مرغ از سیب زمینی سرخ شده پیاز حلقه حلقه شده و خیار شور و اگه نارنج باشه استفاده میکنم....روی سوپ جو پرک میریزم میزارم بپزه..وقتی غلیظ شد خاموش میکنم سر سفره تو کاسه های بزرگ میکشم هر کس خاست واسه خودش میکشه..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
ممنونم عزیزم 😘😘😘❤❤یه سوال مرغو اول پختید بعد مرغ پخته رو سرخ کردید؟؟ با پوست میپزید؟؟  سس مر ...

آجیم مرغ رو اول سرخ میکنه با پیاز فراوان و ادویه وقتی طلایی شد مرغ رو در میاره بعد به پیازا فلفل دلمه ای و رب میزنه و آب ..وقتی سس روغن انداخت مرغ رو توش میندازه تا مرغ پخت اجاق رو خاموش میکنه ..مرغ با سس کم و غلیظ..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️