2777
2789
عنوان

شیرازی های عزیز بیاین

46 بازدید | 4 پست

سلام دوستان. من می خوام مسافرت بیام شیراز. می خوام شما راهنماییم کنین که توی چهار پنج روز کجاها رو می تونم ببینم؟ چه جاذبه هایی به هم نزدیکن که با هم ببینمشون که از زمانم بهترین استفاده رو ببرم؟ چه جاهایی رو ویژه پیشنهاد می کنید؟ ممنون.

لِه شدم، وقتی باید غنچه می دادم...

شیراز هرجاشو نری از دستت رفته بهترین ماه رو انتخاب کردی دیدنی هاش نزدیک همن همه از شاهچراغ راه بیوفت برو بازاروکیل برو ارگ و خونه های قدیمی..... 

این روز اولت بعد برو حافظیه ازانور بنداز دلگشاه و سعدی و بعدم زیر قرآن.... 

بعد برو ارم و پارک ازادی.... 

اوووووویه کتاب میشه بخوام بگم

خدایا من چشمامو میبندم🙈تو هفته هامو ببر بالا😘😘😘😘

تخت جمشید...اطراف کامفیروز و سرحد برین جاهای دیدنی و سرسبز و ابشار زیاد داره...خود شیرازم که باغ های سرشار داره و سعدی و حافط رو برین ببینین..

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام جاهای دیدنی نزدیک هم هستن. حافظ سعدی شاهچراغ مجموعه زندیه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

باغ ارم رو هم حتما برو تو این فصل بینظیره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست