2777
2789

دکتر به من روز سوم پریودیم لتروزول داد گفت روزی ۳ تا بخور تا ۵ روز و روز هشتم بیا تا سونو بشی رفتم و سونو گرفت دوتا آمپول منوتروپین یا همون اچ ام جی داد بهم اونا رو به فاصله یک روز زدم حالا امروز میخوام بدم سونو فولی که بهم اچ سی جی بده

کیا با این آمپول نتیجه گرفتن و باردار شدن؟

من یکساله اقدام و تنبلی تخمدان دارم و تخمدانام پلی کیستیک هستن

خیلی نگرانم میترسم باردار نشم چون میدونم عکس رنگی و هزار جور مکافات انتظارمو میکشه اگه با محرک باردار نشم

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‌توکلت به خدا باشه. منم تنبلی دارم. این ماه کلومفین خوردم از روز سوم روی ۲تا‌‌پنج شب

روز ۸ و ۹‌آمپول hcg زدم قرار شد روز ۱۲ ک‌ سونو دادم‌اگر فولیکولام خوب باشه یه امپول دیگ شب ۱۲ بزنم

روز ۱۲ ک‌سونو دادم فولیکولم دوتا ۱۰‌تخمدان چپ، دوتا ۱۱ تخمدان راست ک دکتر گفت ب درد نمیخورن.‌ منم‌ناامید شدم این‌ماه

ولی میخوام این‌ماه بدون تجویز پزشک‌ لتروزول بخورم. بنظرت چندتا بخورم؟

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
من نتبجه گرفتم الان پسرم چهارسال و نیمه اس..البته ماه دوم استفاده از آمپول

چقدر خوب

من ماه اولیه که دارم محرک استفاده میکنم

پارسال دکتر میخواست محرک بده وقتیکه جواب آزمایش همسرم رو دیر نداد بهم چون تعداد اسپرمش خیلی کم بود بعد که اون خوب شد دکتر محرک داد

آدم‌هایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیده‌اند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...
من تنبلی نداشتم البته..

یه جا خوندم نوشته بود اگه مشکلی جز تنبلی نباشه محرک جواب میده

عزیزم عکس رنگی اصلا چیز وحشتناکی نیست

برا خودت غول نکن

دردم نداره

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
‌توکلت به خدا باشه. منم تنبلی دارم. این ماه کلومفین خوردم از روز سوم روی ۲تا‌‌پنج شب روز ۸ و ۹‌آمپو ...

انشاالله که بزودی نتیجه بگیری

فکر میکنم از دوم پریودیم روزی دوتا باید خورده بشه من چون روز سوم رفتم سونو گفت یکم دیر شده روزی ۳ تا بخور

خدا هیچ کسی رو منتظر نذاره انتظار واقعا سخته

انشاالله این ماه نتیجه میگیری عزیزم..

انشاالله اگه میشه واسم دعا کن عزیزم

عزیزم عکس رنگی اصلا چیز وحشتناکی نیست برا خودت غول نکن دردم نداره

شما رفتین؟

خیلی جاها نوشته بودن شدیدا درد داره

کاش فقط عکس رنگی باشه و بعدش نتیجه بگیرم نگرانم تنبلی تخمدان باعث بشه هیچوقت نتونم مادر بشم

شما رفتین؟ خیلی جاها نوشته بودن شدیدا درد داره  کاش فقط عکس رنگی باشه و بعدش نتیجه بگیرم نگرا ...

منم درگیر ناباروری ام دیگه

اره من عکس رنگی گرفتم و چقدرم میترسیدم

اما بهترین جای مشهد رفتم

خداشاهده کل درد من ۳دقیقه بود

کاملا هم قابل تحمل

رحمم سالم بود تخمدانام مشکل دارن

عزیزم ایشالله بتردار میشی نگران نباش

من همیشه ب خدا میگم اخرش ک چی؟ اخرش ک مجبوری بهم بچه بدی حالا هی امروز فردا کن😥

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
منم درگیر ناباروری ام دیگه اره من عکس رنگی گرفتم و چقدرم میترسیدم اما بهترین جای مشهد رفتم خداشاه ...

مشکل شما چیه و چند وقته اقدامی؟

منم بعد از یک سال و هفت هشت ماه،

ماه دوم که آمپول زدم نتیجه گرفتم

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
منم بعد از یک سال و هفت هشت ماه، ماه دوم که آمپول زدم نتیجه گرفتم

ای جان چقدر خوب خدا نی نی رو حفظ کنه واست

من راضیم اگه ماه دومم نتیجه بگیرم