از نظر قانونی هر شخصی صاحب مال خودش هست و این اسراره هیچکسی نمیتونه اینو استعلام بکنه مگر قانون ! حتی وقتی شما مهریه رو میزاری اجرا خودتون متوجه نمیشید قانون اونو میگه دستور میده تا استعلام وضعیت مال طرف گرفته میشه
ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر به عنوان سرپرست خانوار میتونه راجب زن استعلام بگیره؟
خیر نمیتونه چه زن چه اقا با اینکه همسر هم هستن شخصا نمیتونن استعلام از مال و اموال هم بگیرن کلا غیرقانونی هست طرف مقابل بخاطر نقص حریم خصوصی شکایت بکنه اون یکی خلاف کرده البته دستور قضایی و قانونی برای استعلام باشه ایرادی نداره که اونم به زن میدن چون مهریه داره و بدهی گردن شوهرش هست باید استعلام بگیره
ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡