2777
2789
عنوان

کیا رشته حسابداری خوندن؟؟

926 بازدید | 9 پست

خانما من رشتم حسابداریه ولی علاقه زیادی بهش ندارم و دارم برا مدرکش و کار در اینده بیشتر میخونم ترمه دو هستم

ولی دیگه علاقه ای به ادامه تحصیل ندارم انقد که استرس داره داغون شدم

از یه طرف درس از یه طرف کارایه خونه برام خیلی سخت شده

و اینکه عاشقه بچه ام خیلی دوست دارم بچه دار شم  یعنی هرکس بچه داره من حسرت میخورم....

اما به خاطر درس نمیشه

به نظرتون ادامه بدم درسمو یا تا فوق دیپلمم بخونم بعد بچه دار شم بعدش باز ادامه بدم درسمو؟؟؟

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟🥺❤️

من حسابداری میخونم البته سه ترم مهندسی موادخوندم بعدتغییررشته دادم.به نظرم بابچه کارت سخت ترمیشه بذاردرست تموم شه بعداقدام کن.منم متاهلم.سعی کن برنامه داشته باشی براکارات.ویه نصیحت خواهرانه درستوبه هیچ عنوان ول نکن...سعی کن به یه استقلال مالی برسی حتی اگه شوهرت ثروتمندترین باشه.زیادم سخت نیست.من دیپلمم ریاضی توچی؟

الهه،،،،،،،،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حسابداری میخونم البته سه ترم مهندسی موادخوندم بعدتغییررشته دادم.به نظرم بابچه کارت سخت ترمیشه بذا ...

من دیپلم انسانی

و اینکه با ریاضی هم خیلی مشکل دارم

منم حسابداریم.چرا استرس خب؟

استرس درس دیگه چون کارایه خونمم هست همراه با درس برام سخته باهمین درسه اصوله حسابداری مشکل دارم و همچنین ریاضی

حسابداری جزو راحت ترین رشته هاست عزیزم برق که نمیخوای بخونی! اونم فقط لیسانس! الان همه دارن واسه فوق میخونند.

تو 19 سالگی حسرت بچه داری!! خیلی باحالی به خدا، ما 19 سالمون بود به چی فکر می کردیم شما به چی!

حسابداری جزو راحت ترین رشته هاست عزیزم برق که نمیخوای بخونی! اونم فقط لیسانس! الان همه دارن واسه فوق ...

کی گفته حسابداری درس راحتیه؟😳

اونم جزء راحت ترین رشته ها😳😳

من که چیز راحتی توش ندیدم تو این چند سال، مخصوصا اگه رشتت حسابداری مالی باشه

همش با ریاضی و حساب کتاب سرکار داری

لطفا درمورد رشته ای که نخوندین و ندیدین چی به چیه نظر ندین

هررشته ای سختی خودشو داره

میشه برای حاجتم صلوات بفرستین🌸