2777
2789
عنوان

اگه بجای من بودین چه جوابی به همسرتون میدادین...دماغ زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بخام عمل کنم صبح پول میریزه 

یه چن تومن بیشتر بگیر برو باس ن و سینه م بکار

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

منم چندشب پیش زن داداشم یهو توجمع گفت چقددماغت زشته انگار بالاش یجوریه ینی میخواستم سکته کنم

میگفتی چشاتو به دکتر نشون بده بی شخصیت 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

چه بیشعور، حقشه پول بگیری عمل کنی بعدم مهرتو بذاری اجرا بری با یه پسر سرتر ازد کنی تا ادب شه 😡😡

حالا گذشته از خیال پردازی این جور آدمی خیلی بیشعوره، حالا خودت عمل کردی فردا بچه‌ت شبیه شما شد هم اونو دق میدن هم تو رو ... آنقدر با بیشعوری های دوران نامزدی راحت کنار نیایین به نظر من اینا تبدیل به مشکلات جدی میشن تو زندگی

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂

عسک دماغتو بده

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اگ خودت دوسداری بینیتو ک هیچ امااگ دوس نداری ودلت میخاد عمل کنی خب برو عمل کن خیلیم برا خانوادش کلاس بذار ب مادرشوهرتم هیچ ربطی نداره

برای سلامتی نی نی منم صلوات میفرستی؟؟
والا به نظر من ی مشاوره برو  خودت قصد عمل داری ؟ دوست داری عمل کنی ؟  شوهرت مگه قبل از ا ...

دوست دارم ولی میترسم،اخه حقم داره بنده خدا،تو جمع فامیلا که میشینیم زن دوستاش همه خوشگل اون وقت من...دلم براش میسوزه