2777
2789
عنوان

اگه بجای من بودین چه جوابی به همسرتون میدادین...دماغ زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 67 پست

من از همسرم ناراحت ميشدم ولي عمل ميكردم وقتي خودمم دوست دارم، ولي دوست داشتم خودم ازش بخوام عمل كنم نه اينكه اون پيشنهاد بده و تو دهنا بيفته كه حالا مادرشوهر نظر بده، من كلاً حوصله اظهار نظر هيچ كسيو ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اخلاق خوب اسی چششو گرفت بود دماغشو ندیده تازه چشمش به جمال بینیش روشن شده

بابا هیچ وقت به توصیفات آدما از قیافه‌شون توجه نکنید، آدمایی هستن که از ۱۰ مثلا ۸ میگیرن از نظر ظاهر بعد شما ازش می‌پرسی قیافت چه طوره همش اون ۲نمره‌ای که کم دارنو توصیف می‌کنن فک میکنی حالا چقدر زشتن، این خانم فک کنم از ایناست فقط نقاط ضعفشو میگه... حالا برعکس آدمایی که شاید به زور ۳ بگیرن وقتی می‌پرسی قیافت چه طوره شروع میکنن فقط از همون ۳ قلم صحبت میکنن جوری که خیال میکنی کلئوپاترا داره برات پست می‌ذاره 😂

دخترم یک شب یلدا، یک ولنتاین، یک جشن تولد و یک روز زن رو تنها سپری کردی، بعد از این می‌تونی بی‌شوهر زندگی کنی 😂😂😂
بابا هیچ وقت به توصیفات آدما از قیافه‌شون توجه نکنید، آدمایی هستن که از ۱۰ مثلا ۸ میگیرن از نظر ظاهر ...

کاشکی اینجور باشه که شما میگی اما بارها دوستام مسخرم کردن ولی خانوادم مدام تعریف میدن حالا تکلیف من این وسط چیه؟؟

بابا هیچ وقت به توصیفات آدما از قیافه‌شون توجه نکنید، آدمایی هستن که از ۱۰ مثلا ۸ میگیرن از نظر ظاهر ...

وای منم قبل عمل اصلا قیافمو دوست نداشتم فکرمیکردم همه مییگن چقد زشتم اینا

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

الان راضی ای عمل کردی؟

گاهی اره گاهی نه.میگم اگه میذاشتم چهرم کامل میشد شاید الان زشت نبود یا باعقیده الانم.اخه جندین نفر  الان گفتن بینیت گه خیلی مشکلی نداشت بعضیاهم خو ایرادمیذاشتن اما الان میگن بینیت خودت خوب بود ایرادی زیادنداشت چهره قبل عملت بهتر بود و... دیگه هم نظرموافق هست هم مخالف.عکمیذاری؟

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

خب حالا که شوهرت راضیه عمل کن ولی بهش بگو فقط به خاطر تو 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊