2777
2789
عنوان

طلاق گرفته ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دست خالی پاتو اززندگیش نزار بیرون وکیل بگیر راهنماییت کنه حداقل یه چیزی ازش بگیری لااقل یه سرمایه واسه کاری چیزی باشه.و اینکه واسه رفع دلتنگیهات که مسلما فقط بخاطر وابستگی و زمان طولانی هست که باهم بودین نه بخاطر چیز دیگه به بدیهاش و به روزای بدی که باهم داشتین یکم فکرکن کلا ازبین میره دلتنگیت.واسه خودتم کلی وقت بزار تاسرگرم باشی که کمتر اذیت شی مثلا برو خونه فامیلا برو استخری باشگاهی چیزی.برو سرکارهای مختلف.مخصوصا که خیاطی بلدی برو کمک دست یه خیاط وایسا هم چیزای جدید یاد میگیری هم وقت ازاد داری

گرفتی مهریه چقدر چ جور

رفتم خونه شو توقيف كردم و دادم دادگاه بعدشم به اندازه ارزش خونه سكه گذاشتم اجرا،چون مال ثابت شده ست نتونست از زيرش در بره ولي خب روال قانونيش يكم طولانيه

عيب نداره تا ١١٠ تا ميتوني اجرا بزاري حتي زندان بندازي...مجبور ميشه بده اينطوري مگر اينكه زندان رفتن ...

؟قسط بندی میکنن خوب ،اخه الان من شنیدم خیلی راحت میگیرن ،شاید سالی یک یا دو سکه ،که خیلی کمه