2777
2789
عنوان

طلاق گرفته ها بیان

1392 بازدید | 81 پست

میشه ی کم از حال و احوالتان بگین خیلی حالم بده بعد 9سال زندگی بچه م ندارم میخوام طلاق بگیرم 

اصلا راهمان زندگی مون دعوامون هیچی مون یکی نبود دارم میگیرم از وحشت خیلی ناراحتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا هی نپرسیم چرا حتما ی راهی هست و اینا چون سالهای کمی با هم نبودیم میدونم اون نیره راحت با یکی دیگه سرگرم میشه میدونم الان حتی زنایی هستن خرج مردا رو میدن آمل من چ کنم خیلی ناراحتم

[QUOTE=88068216]من بعد از هفت سال زندگي دارم جدا ميشم...الان شش ماهه كه جدا زندگي ميكنيم تو مراحل طلاقيم.الان كم كم ...[/QUOTE

نمیدونم چرا این دل لامصب منم بعد هفت ماه داره دلتنگی میکنه در حد جنون یعنی 

مرسی خداجونم❤
من بعد از هفت سال زندگي دارم جدا ميشم...الان شش ماهه كه جدا زندگي ميكنيم تو مراحل طلاقيم.الان كم كم ...

منم ی سال جدا زندگی کردم اما  کم آوردم دوباره رفتم باهاش باشم و فهمیدم واقعا راهی نداره دارم میگیرم خیلی ناراحتم

[QUOTE=88068216]من بعد از هفت سال زندگي دارم جدا ميشم...الان شش ماهه كه جدا زندگي ميكنيم تو مراحل طل ...

جآقایون راحت میرم یکی و جایگزین میکنن بهشون خوش میگذره اما ما اگه با یکی باشیم باید..... بعد تموم باز با یکی دیگه آشنا بشیم و اینجوری نخواهی باشی تنها میمونی و اون تنهایی دل تنگ شوهرت میکنه چرا باید اینجور باشه من نمیتونم هر روز با یکی باشم یا بازم اشتباه کنم و ی ازدواج ناجور داشته باشم چ کنم با تنهایی مشکلات مالی و.......

به نظرم اگه طلاق جاري شه اين حس دلتنگي هم برطرف شه،بيشتر به خاطر بلاتكليفيه كه داريم همش حساي ضد و ن ...

نه بابا من که الان ۷ ماهه طلاق گرفتم تازه دلتنگی دارم میکنم خودشم به شدت

مرسی خداجونم❤