2777
2789
عنوان

طلاق گرفته ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اونا هم مثل ما اذیت میشن ؟ انقدر دوست دارم بدونم اونم مثل منه ولی گاهی هم میگم اگه براش مهم بو ...

اگه ببينيش از قيافش معلومه كه تو چه حاليه...طلاق براي مرد خيلي بدتر از زنه هميشه اين خوره تو وجودش ميمونه كه من انقدر خرجش كردم و فلان فكراي سنتي

اگه ببينيش از قيافش معلومه كه تو چه حاليه...طلاق براي مرد خيلي بدتر از زنه هميشه اين خوره تو وجودش م ...

آخه آنقدر که من برای اون خرج کردم اون برای من حرج نکرد باور کن .تو بیوگرافیش یه چیزایی میزاره و بهم پی ام میده ودی حتی یکبار هم جوابشو ندادم

مرسی خداجونم❤
من نمیدونم واقعا با این همه تنهایی چ کنم من میترسم از زندگی واقعا افسرده ام ببخشید ک ناراحتت میکنم و ...

چرا تنهايي؟!قشنگ يه شغل پيدا كن به خودت برس...همين كه بچه نداري خيليه ميتوني ازدواج كني و از اين تنهايي دربيايي.يه ذره كه بشينيم فكر كنيم اگه تنها نبوديم تو زندگي هيچ وقت به طلاق فكر نميكرديم.پس جدايي هم تاثيري تو تنهاييمون نداره

شوهر من تو این مدت ک جدا بودیم دوس دختر داشت و زندگیش و میکرد و تفریحات و  اینا مهم نیستن خوب اونم نمیتونه تنها بمونه حق داره ی جوری فراموش کنه اما من همه ش کار کردم و از مردا بیشتر ترسیدم چون همه آدم و واسه چند وقت میخوان منم نمیتونم هر روز با یکی باشم فقط اونی ک شرایط و داشته باشه میفهمه

آخه آنقدر که من برای اون خرج کردم اون برای من حرج نکرد باور کن .تو بیوگرافیش یه چیزایی میزاره و بهم ...

اينم نشانه اي از ناراحتيشه كه پيام و اينا ميده.مطمعن باش برا مردا هم سخته

اينم نشانه اي از ناراحتيشه كه پيام و اينا ميده.مطمعن باش برا مردا هم سخته

فکر نکنم ناراحت باشه. چون قبل طلاق میگفت بعد جدایی میام دنبالت تا صیغت کنم .وقتی اینو گفت دنیا رو سرم خراب شد. 

مرسی خداجونم❤
جآقایون راحت میرم یکی و جایگزین میکنن بهشون خوش میگذره اما ما اگه با یکی باشیم باید..... بعد تموم با ...

نه بابا اينطوريام نيست شايد بخواد هرز بچرخه و خودشو راضي نگه داره ولي هيچ وقت نميتونه يه زندگي موفق داشته باشه،به قول قديميا به مرد زن مرده زن بده.،به مرد زن طلاق داده سنگ بده