الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نمیدونم واقعا با این همه تنهایی چ کنم من میترسم از زندگی واقعا افسرده ام ببخشید ک ناراحتت میکنم و ...
چرا تنهايي؟!قشنگ يه شغل پيدا كن به خودت برس...همين كه بچه نداري خيليه ميتوني ازدواج كني و از اين تنهايي دربيايي.يه ذره كه بشينيم فكر كنيم اگه تنها نبوديم تو زندگي هيچ وقت به طلاق فكر نميكرديم.پس جدايي هم تاثيري تو تنهاييمون نداره
شوهر من تو این مدت ک جدا بودیم دوس دختر داشت و زندگیش و میکرد و تفریحات و اینا مهم نیستن خوب اونم نمیتونه تنها بمونه حق داره ی جوری فراموش کنه اما من همه ش کار کردم و از مردا بیشتر ترسیدم چون همه آدم و واسه چند وقت میخوان منم نمیتونم هر روز با یکی باشم فقط اونی ک شرایط و داشته باشه میفهمه
جآقایون راحت میرم یکی و جایگزین میکنن بهشون خوش میگذره اما ما اگه با یکی باشیم باید..... بعد تموم با ...
نه بابا اينطوريام نيست شايد بخواد هرز بچرخه و خودشو راضي نگه داره ولي هيچ وقت نميتونه يه زندگي موفق داشته باشه،به قول قديميا به مرد زن مرده زن بده.،به مرد زن طلاق داده سنگ بده