من تازه چهارماه اقدام میکنم انتْظار سخته میدونم ولی نا امید نشو خدا بزرگ فقط اون میدونه کی باید بده من دعا میکنم هروقت لیاقت مادر شدن دارم بهم بده ایشالله ب توام ی نی نی خوشگل و سالم بده
این ماه التماس خدا کردم داد زدم دعا خوندم ..ولی امروز پریود شدم
اینو مطمن باش دقیقا ماهی که کامل بی خیالش میشی یهو میاد فوکوس رو یه چیز بیشتر باعث استرس میشه و همه چی به هم میریزه.یه ماه بزن به بیخیالی ایشالا ماه دیگه باردار بشی.نذر هدیه صلوات به شهید هادی کن خیلی مجربه گلم
هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سببساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختیها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانهاش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزهاش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا بهسوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن