2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای کاااااش منم نازا لاعلاج بودم اااای کاشنه رحم داشتم نه تخمدان  ولی این مشکلاتی که چندساااااله کمرمو شکسته رو نداشتم😔😔😔

امیدوارم به مراد دلتون برسید فرزند سالم و صالحی داشته باشین☺

بچه ها منم باردار نشدم ۲۷ سالمه ،خیلی نگرانم همینجوری هم حس میکنم سنم‌خیلی بالاس اگه دیر بشه و بچه ن ...

من که ۳۵ سالمه چی بگم پس

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دوساااااله

زن بودن کار مشکلی ست دوستم ، حال دلتو میفهمم چون سالهاست کابوس شب و روزمه ، چهارساله هرچی دنبالش دویدم اون بیشتر ازم دور شد ،

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

ای کاااااش منم نازا لاعلاج بودم اااای کاشنه رحم داشتم نه تخمدان  ولی این مشکلاتی که چندساااااله ...

چرا گلم ناشکری میکنی خدا هرکیرو یه جور امتحان میکنه اگه این درداتو نداشتی وعوضش رحم نداشتی یک لحظه تو ذهنت تصور کن 

طُ بِخَند تا دِگَران کور شَوَند اَز حالت... 
دوساله ک از سقطم میگذره ولی نشدم ک نشدم

منم چهارساله از سقطم میگذره نشدم که نشدم دوبار ای یو ای ، چندماه پیش هم ای وی اف منفی ، قبل از اون هرماه امپول واسه تخمک گذاری ولی ... آه از غم تو دلم 

شوهرم دوبار عمل کرده واریکوسل داره فقط حرکتش کمه ولی اینها همش حرفه خدا نمیخواد و از من بدش میاد میدونم

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘

چرا گلم ناشکری میکنی خدا هرکیرو یه جور امتحان میکنه اگه این درداتو نداشتی وعوضش رحم نداشتی یک لحظه ت ...

بله نقاط حساس هرادمی متفاوته

خب منی که دوست ندارم مادرشم خب طبیعیه نازابودن هییبچ غمی واسم نیست ولللی ولللی اماااااااان از مشکلات الانم

😔😔

خدااااا هیییبچ کسو بانقاط حساسش امتخان نکن