2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه التماس خدا کردم داد زدم دعا خوندم ..ولی امروز پریود شدم

فک کردی من دعا نکردم زجه نزدم گریه نکردم نذر نکردم ازش نخاستم ولی چ کنم ک حکمت اینه .....

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪

قرص مولتي ويتامين مينرال خارجي هم اقا هم خانوم 

قرص ويتامين اي هم اقا هم خانوم 

قرص متوفورمين دو بار در روز 

دعاي نادعلي بعد نماز خونده بشه 

نذر به شهيد سامانلو و ابراهيم هادي 

💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

این ماه التماس خدا کردم داد زدم دعا خوندم ..ولی امروز پریود شدم

اینو مطمن باش دقیقا ماهی که کامل بی خیالش میشی یهو میاد فوکوس رو یه چیز بیشتر باعث استرس میشه و همه چی به هم میریزه.یه ماه بزن به بیخیالی ایشالا ماه دیگه باردار بشی.نذر هدیه صلوات به شهید هادی کن خیلی مجربه گلم

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
ممنون..دلم گرفته خیلی

درکت میکنم خیلی سخته میدونم چی میگی 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

مال من داره میشه سه ساااال دلم خوووونه ...شوهرمم همش فیلمای برادرزاده ش ک. یه سال بهد ما عروسی کردن نگا میکنه منم میسوزم ولی هیچی نمیگم ..چقد پیشونیش سفیده جاریم چقد ....خدایا خودت کمکمون کن...

فک کردی من دعا نکردم زجه نزدم گریه نکردم نذر نکردم ازش نخاستم ولی چ کنم ک حکمت اینه .....

واقعا نادعلی خوندم ک نوشته بود هرکی باورنکنه کافره..چقد امام علی رو صداااا زدم گفتم ناامیدم نکن..گفتم منو از درخونت دست خالی برنگردون..😭😭😭

واقعا نادعلی خوندم ک نوشته بود هرکی باورنکنه کافره..چقد امام علی رو صداااا زدم گفتم ناامیدم نکن..گفت ...

من از عاقا امام رضا خاستم گفتم اگ دوماه بعدش باردارشم اسمشو میزارم محمدرضا .... ماهه بعدش بهم داد ولی ازم گرفت .....

بعضی از دردا هیچ وخ در برگه آزمایش نوشته نمیشن .....!    سختـــ ولـے خب میگذره 💪
مال من داره میشه سه ساااال دلم خوووونه ...شوهرمم همش فیلمای برادرزاده ش ک. یه سال بهد ما عروسی کردن ...

دقیقا جاریم بعد ما عروسی گرفتن ..شوهرم همش قربون صدقه بچش میشه..الانم خونشونیم