2777
2789
عنوان

جاری بددل و هفت خط من

| مشاهده متن کامل بحث + 5119 بازدید | 31 پست
همین سخته دیکه من از اولش خوبی کردم ساده بودم اما اون با سیاست خوبی کرده و فتنه ریزی کرده 

شماهم تنهاراهکارت اینه مادرشوهرت رو توی دست بگیری توی خانواده شوهر مادرشوهر که طرفدارت باشه همه طرفدارتن

بهش اس دلتنگی و مادر و.... اینابده هدیه بخر واسش حتی شده کوچیک فقط اونو دعوتش کن بگو دلم تنگ شده بود گفتم ببینمتون بقیه رو دعوت نکن همش بهونه بیار کارو بچه ها و مریضی و... 

به اون جاریت هم اصلا محل نزار فقط درحد سلام وعلیک برخورد کن توی جمع هایی که میدونی هس نرو رفتی هم تا حرف زد مغلطه کن حواس همه رو پرت کن 

حالا میتونی آهنگ بزاری برقصی یه فیلمی بزاری همه نگاه کنن یه کاری که اون خلع سلاح بشه حالا بگرد ببین خانواده همسرت بیشتر باچی خوشن 

ولی کاری که زبون ریختن میکنه آسونترین راهه نمیخواد هم هی بری اینکارو اونکارو بکنی 

شاید اولش تیکه بندازن بهت و... محل نده جائیکه بهت تیکه انداختن بدون که موفق شدی

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.