2777
2789

مادرش ده تا بچه داره پنج تا پسر پولدار و‌پنج تا دختر 

حالا دختراش هیچی ولی پسراش هممه پولدار خونه ویلایی ماشین لوکس درامد بالا 

ولی خدا شاهده یه هزاری به مادرشون کمک نمیکنن 

از خرج گوشت و برنج و‌ماهی و دکتر و وسیله همه رو‌ما میدیم مثلا چن روز پیش تلویزیونشون سوخت من توقع داشتم همه برادرا نفری ده تومن بدن جدید بخرن ولی هیشکی نداد شوهر خر من خرید پنجاه تمن بهشون داد خود مادرش واضح میگه من از هیچ بچه ایم توقع ندارم اگه برادرشوهرم براش یه نون بخره حتمااا پولشو بهش میده برای تمام دختراش سبزی ترشی همه چی اماده میکنه ولی بمن میگه برا تو نمیکنم میگم خودت یادبگیری😂

به شوهرم میگه خواهر برادرات بچه دارن من ازشون توقع نمیکنم مادر تو مثل خودمی با عاطفه ای من فقط چشمم به تویه ،فکرشو کن تمام مسافرت ها و تفریح ها و همه جا وبال گردن منه همه جاری ها مستقل و راحت و‌جلوی ماشین میشینن من باید برم عقب که خانوم راحت باشه

حالا خونه ما طبقه سوم با پنجاه تا پله یماهه من سربار خونه بابام شدم از زانو درد 

امروز بهش گفتم بی عرضه احمق با اون ننه مفت خورت اگه اینقد پول حرومش نمیکردی مث بقیه یه خونه ویلایی داشتیم ریدم تو شعور زندگی متاهلیت که مادرت یادت داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب گفتب

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

چیز جالبی نگفتی فقط خودتو خراب کردی. حتما جاریات رفتار خاص دارن با شوهراشون یا رفتار درستو بیشتر مید ...

سلیطه ان اونا 

نه از من بهتر نیستن فقطشوهرشون آدم تره 

برا من وابسته ننه اشه همش میگه شیرش رو خوردم 

اگه قرار نیس از اون خونه کوچ کنه حتما شوهرتو بزار تحت فشار بگو آسانسور بزاره

چن سال دیگه از زانودرد نمیتونی راه بری...اونوقت شوهرت گردن نمیگیره میگه از اول همینجوری بودی

پله نابود میکنه زانوها رو

خودمم میدونم بچه ننه است ننه اشم نهااایت سواستفاده رو میکنه اخه ادم چطوری میتونه اینقد بین بچه هاش ف ...

ببین شوهر منم اینطوری بود هر جا میرفتم ننش بود تازه میگفت برو عقب بشین زشته من چن بار نشستم ولی دیگ بار آخر ب هر تو قیافه گرفتم حرف نزدم بهش گفتم زن شوهر باید کنار هم بشینن حتی اگ زشت باشه بعدش مادرت باید درک کنه منم دوس دارم کنار شوهرم بشینم اگ قرار بود عقب بشینم ازدواج نمی کردم ک 

بعدش من الان دو دلم میخوام جدا شم همچنین ادمایی درست نمیشه حتی اگ پولدار باشن