2777
2789
عنوان

جاری بددل و هفت خط من

| مشاهده متن کامل بحث + 5119 بازدید | 31 پست

من سن کم ازدواج کردم و پیشینه ی ذهنی خوبی به قوم شوهر داشتم  برای همین واقعا از ذات بد و خراب بعضی از جاری ها مطلع نبودم همش فکر می کردم شاید من اشتباه می کنم شاید سوتفاهم پیش اومده تا اینکه خدا من رو از گمراهی نجات داد چرا؟ چون داشتم روانی می شدم از دستشون 

حالا نمی ببینمشون زیاد ولی احترام می زارم کاری بهشون ندارم ولی اجازه نمی دم هر غلطی خواستن بکنن خیلی هم تحویلشون نمی گیرم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.خدا رو هزاران دهزار مرتبه شکر من جاری ندارم.خواهر شوهر و مادرشوهرم خیلی بی ادبند.

شما بهتر رابطه ات رو باهاشون کمتر کنی.در فاصله دورتر بشینی.سرسنگین باهاش رفتار کنی.ی جوری رفتار کنی انگار اون نیست و ندیدی و نشنیدی

🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم🌸
چرا نگات کرد چشاش پر شد؟؟بشین رو در رو باش حرف بزن بگو چته؟؟اگرم راهی نداری لیخیالی طی کن و بهش محل ...

نمیدونم والا 

کلا تو خوشی های من اینطوریه 

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   
قیافه کدومتون بهتره؟؟

هر کدوم زیبایی خودمون رو داریم 

در کل هر دو خوبیم 

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   
شماهم دقيقأ کارای اونو بکن ببین چکارمیکنه همه طرفدارشن زبون میریزه؟ شاده؟!! فتنه ست؟ 

همین سخته دیکه من از اولش خوبی کردم ساده بودم اما اون با سیاست خوبی کرده و فتنه ریزی کرده 

واقن این مدلشوندیدم...خداروشکرک پدرهمسرت عاقله..فقط بایدتحمل کنی عزیزم.اینجورادمامریضن.یه مدت باهاش ...

من همیشه باهاش خوب بودم حتی بچه هاشو حموم بردم خونمون میخوابیدن 

اما اون جواب منو اینطوری میده 

دیکه رویه رو باید عوص کنم واسه همین مشورت خواستم

سرو زبون داره شوهرش دوسش داره به حرفشه.داره کیف دنیا رو میکنه خب تا اینجاش که مشکلی نبود. تو قطعا از ...

شما کل داستان رو خوندین؟ فقط این قسمت رو دیدین؟ عزیزم زندگی من پیش اون بهشته 

معلومه استارتر  کلا تو نی نی سایت همه از جاری هاشون خوشکلترن

نه گلم هردو خوبیم 

جنسیت بچه های شما و جاریتون چیه؟

هردو دختر داریم 

اون دوتا 

من بچه اولم بود

عزیزم این تجربه شخصی منه  جاری رو بیخیالش باش انقد با خواهر شوهرات و مادر شوهرت و برادر شوهرات ...

باور بفرمایید منم دقیقا با همشون خیلییییی خوب بودم اما جواب منو با بی محلی دادن و بیشتر به اون چسبیدن 

مخصوصا اخیرا 

واسه همینه میگم چپلوسه و معلوم نیست چی گفته پشت سرم 

واسه همین راهنمایی خواستم 

جاریت حسادت رو به بیماری حسادت تبدیل کرده. و استاد غیبت کردن و حرف درست کردنه.

دقیقا درست توصیفش کردید 

من سن کم ازدواج کردم و پیشینه ی ذهنی خوبی به قوم شوهر داشتم  برای همین واقعا از ذات بد و خراب ب ...

منم دقیقا با این ذهنیت رفتم تو زندگی مشترک ک اونام خانواد خودم هستن 

اما خسته شدم از بس اذیت شدم 

یه کار کردم رفتار درست رو گم کردم 

منی که تو مجردیم همه واسه راهنمایی سراعم میومدن احساس ناتوای در برابرشون میکنم و این اذیتم میکنه