2777
2789
عنوان

جاری بددل و هفت خط من

5114 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

سه سالی هست که ازدواج کردم و تازگیا بچه دار شدم 

خیلی از جاریم کشیدم خیلی اذیتم کرده خیلی بخاطر بددلیاش گریه کردم اما واقعا با اینکه من تحصیلکردم و قبل ازدواجم برا خودم بروبیایی داشتم از لحاظ اجتماعی اما حالا در برابر این خانم که تحصیلاتش دیپلمه است و خانه داره و تا چندتا خیابون اونورترم تنها نمیتونه بره احساس کمبود میکنم 

چون خواهر شوهرامو علیه من پر کرده و باهام بد شدن ، ِمن هر مراسمی داشتم یه دعوایی راه انداخت و باعث شد زهرمارمون شه، شب اسم گذاری دخترم یه قشقرقی راه انداخته بود که من انقدگریه کردم شیرم داشت خشک میشد و حتی برا جشن ده روز دخترم تو تالار که اومد روبروی من رقصید یهو چشماش پر شد رفت یه گوشه نشست 

با اینکه خوش چندسالی هست ازدواج کرده و خودش بچه داره 

از رفتاراش واقعا متعجبم 

قرار بود یکی از فامیلای شوهرم که معاونت استان محل سکونتمونه منو ببره سرکار دولتی اما این و برادر شوهرم انقد موش دووندن که نرفتم سرکار 

اینا کوشه ای از بددلیاشه فقط چیزی که آزارم میده اینه که شوهرش شدیدا طرفشه و خودش اصلاااااا تو جمع رونمیکنه و میره اونو پر میکنه و شوهرش میاد همه این کارا رو میکنه 

خلاصه اینکه خسته شدم از این همه دل سیاهش 

شب حنابندونم رفت عیننننننن لباس من خرید و ارایش عروس کرد 

دوستان چطوری سیاست داشته باشم؟؟ واقعا کم اوردم از بس زبونش نرمه و همه رو کشیده طرفش 

این وسط فقط پدرشوهرم که ادم پخته ایه گفت دخترم من میدونم تو بی تقصیری و تورو مث دخترم دوس دارم 

و لازم بذکره شوهرمم میدونه اما زیادی تعصب داره به داداشش و خواهراش 

راهنماییم کنید دوستان 

ببخشید طولانی شد عزیزانم 

وقتی مادر شدم فهمیدم که هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به فرزندش نیست٫ خدایا خودت مراقب همه مادرا باش   

چرا نگات کرد چشاش پر شد؟؟بشین رو در رو باش حرف بزن بگو چته؟؟اگرم راهی نداری لیخیالی طی کن و بهش محل نده اخر سر ادمای اینجوری گند میرنن دستشون رو میشع بدا همه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

ببخشیدا ولی حالم ازین تعصبای کذاییشون بهم میخوره ک میدونن طرف مقصره ها ولی باز دوسش دارن و روشم تعصب دارن🙄 

خدای مهربونم ب همه منتظرا نی نی بده لطفا مواظب نی نی های توشکم مامانا هم باش😍😍😍😘😘اون نی نی هاییم ک بدنیا اومدنو در پناه خودت حفظ کن عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقن این مدلشوندیدم...خداروشکرک پدرهمسرت عاقله..فقط بایدتحمل کنی عزیزم.اینجورادمامریضن.یه مدت باهاش خوب باش باهاش بحرف بببین خوب میشه یانه.اگ نه کهدیگ سعی کن تومراسماتی ک اون هس نری وازش فاصله بگیری ودرضمن شعورشخصیت به تحصیلات هیچ ربطی نداره شعورنه مدرک لیسانس داره نه دیپلم نه دکترا‌شعوریه چیزذاتیواکتسابیه😊

همه چی آخرش قشنگه اگه قشنگ نبودبدون آخرش نیست❤😍

سرو زبون داره شوهرش دوسش داره به حرفشه.داره کیف دنیا رو میکنه خب تا اینجاش که مشکلی نبود. تو قطعا از این ناراحتی که چرا شوهر تو مثل شوهر اون نیست درسته؟

خب این چه ربطی به اون داره.باید شوهرتو تغییر بدی نه اونو.

{ جانی دپ سابق }

منم چند سال عین شما بودم توی خودم می ریختم از امسال تصمیم گرفتم عین خودشون رفتار کنم تا کمتر دق کنم. بسه این همه احترام گذاشتم در عوض بی معرفتی و بی احترامی نصیبم شد. 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
قیافه کدومتون بهتره؟؟

معلومه استارتر 

کلا تو نی نی سایت همه از جاری هاشون خوشکلترن

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

عزیزم این تجربه شخصی منه 

جاری رو بیخیالش باش انقد با خواهر شوهرات و مادر شوهرت و برادر شوهرات خوب باش و هر جا نشستی خوبشونو بگو که جاریت خودش عقب نشینی کنه 

اگه تو باهاشون خوب باشی و خوبشونو بگی جاریتم مجبور میشه باهات خوب باشه هر چند اگه نخواد

سرو زبون داره شوهرش دوسش داره به حرفشه.داره کیف دنیا رو میکنه خب تا اینجاش که مشکلی نبود. تو قطعا از ...

خواهرشوهرا رو بر علیه این شکرونده و فتنه کرده 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗