2777
2789
اره ترفندشو یاد گرفتم دیگه خخخه

😜😜😍😁😁

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداره شيكمش بزرگ شده خم نميتونه بشه سرپا زياد وايسه اذيت ميشه تازه بعضيا ويار دارن غذا درست ...

❤️❤️ دقیقا... 

😢😢😢😢 

سرپا وایمیسم ظرف بشورم انقد کشاله رانم و کمرم درد میگیره.. تازه خوابیدنمم کلی سخته... هزار بار باید بلند شم برم دستشویی ولی با درد و سختی هم شکمم یفت میشه و قلمبه هم کشاله هم درد میکنه... انقد شونه و بازو و کتفم درد میکنه.. ولی نمیتونمم به پشت و شکم بخوابم... فقط به پهلو که شونه هام داره میترکه

شوهر منم اصلا هااااا اصلا

مث بچه ها فقط کثیف میکنه و پشت سرش راه میرم.شما میگی تعریف کن ازش،اصن کاری نمیکنه ک بخام ازش تعریف کنم.واس خوابیدنش یا گوشی دست گرفتنش یا ریخت و پاشاش ازش تشکر کنم؟؟؟؟؟هوم؟

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...  
فعلا زایمان نکردی😆

آره میگم زایمان کنم دوباره کارا شرو میشه 

ولی همش جلوش غصه میخورم (چون بچه سوممه و ناخواسته) بچه اولم ۶ سالشه دومی ۲ سال

که ای خدا چیکااارکنم چجوری ب بچه ها و کارا خونه برسم😜😜

شوهرم میگه غصه نخور خودم هستم کمکت میکنم 😜😜😜🤣🤣🤣

منم میگم دورت بگردم اگ نبودی من بیچاره بودم 

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
❤️❤️ دقیقا...  😢😢😢😢  سرپا وایمیسم ظرف بشورم انقد کشاله رانم و کمرم درد میگیره.. تازه ...

پس گفتی از سرشب خونس؟اها یادت باشع غرنزنی مردا بدشون میاد یکم واسش ناز کن بگو اینکارو کن البته از کارای کوچیک شروع کن برو جفتش بشین بگو ای ای اینجا درد میکنه فلان ماساژ بده بعد کارای کوچیک سر دسی ازش بخواه کم کم عادت میکنه

شوهر منم اصلا هااااا اصلا مث بچه ها فقط کثیف میکنه و پشت سرش راه میرم.شما میگی تعریف کن ازش،اصن کار ...

دقیقا... واسه خوابیدنش یا بیرون رفتنای ولسه خودش تشکر کنم..؟ میره بیرون صبح زود برا علائق خودش بهگعد که خسته میاد منتشو سر من میذاره که خوابم میاد.. میگم خب نرو. انوار اینو نمیشنوه اصن

پس گفتی از سرشب خونس؟اها یادت باشع غرنزنی مردا بدشون میاد یکم واسش ناز کن بگو اینکارو کن البته از کا ...

هزار دفعه رفتم کنارش یا رو تخت بودم گفتم میای یه لحظه؟ میاد میگه چیکار داری؟ میگم یکم فلان جا ( ساق پام مثلا) درد میکته میمالی ؟میگه نه.. 

هزار دفعه رفتم کنارش یا رو تخت بودم گفتم میای یه لحظه؟ میاد میگه چیکار داری؟ میگم یکم فلان جا ( ساق ...

بهش بگو نمیترسی خدای نکرده برا سلامتی منو بچه اتفاقی بیفته کمکم نمیکنی؟شرایط منو درک نمیکنی؟یکم بترسونش