2777
2789

خیلی ها اینجوری هستن 

شوهر من کمک نخواستم ازش نریزه کثیف نکنه ممنون میشم ازش زیپ جای لباساش و نمیبنده حتی

من ۸ ماهم تموم شده یه پسر ۳ ساله هم دارم  که دیوونه کرده منو 

خرید هم من میکنم شوهرم بخور و بخواب و بریز و بپاش فقط خرج خونه در میاره که اونم فکر کنم زحمت میشه براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صبح زود رفته بیرون تا 3... مجبورم نبودا... میتونست نره.. ولی رفت و. حالا واسه من منت میذاره که خستم. ...

ادم حرصش درمیاد میفهمم عزیزم قهر کن باهاش من این ترفندو دارم برو اتاق خاب قهر کن

خیلی ها اینجوری هستن  شوهر من کمک نخواستم ازش نریزه کثیف نکنه ممنون میشم ازش زیپ جای لباساش و& ...

والا من اگه دریت حسابی خرید میکرد کم نمیذاشت منم راضی میشدم یه جورایی... اخه این با هیچی اون یکی کمبودهاشو جبران نمیکنه... مثلا کمبود درامد و خریدشو با کمک حداقل جبران کنه ادم دلش‌ نسوزه 

منم شوهرم اصلا اهل کمک کردن نبود

اما الاااااان

جارو میکنه ظرف میشوره مرتب کاری میکنه ولی باید ازش درخواست کنم لطفا این کارو میکنی 

وقتی هم که انجام داد قربون صدقش میرم تشکر میکنم 

همه جام تعریف میکنم ازش 

خودش ذوق میکنه 🤣🤣

از همه مهمتر الان ۲ ماهه من ناهار شام نپختم خودش میپزه 

اینقدم جلو جمع تعریف کردم از دستپختش ک همه مشتاق شدن و خووودش بیشتر خوشش میاد غذا بپزه 

یکم سیاست داشته باش😉😉😜😜😜

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
اخه گناه داره سرکار میره بیاد کارای خونرم بکنه حالا

نگفتم همه کارا.. دو سه تا کاری که سنگینه... من الان سختمه دولا شم زمین دستمال ل بکشم. .. جارو کنم...  

منم شوهرم اصلا اهل کمک کردن نبود اما الاااااان جارو میکنه ظرف میشوره مرتب کاری میکنه ولی باید ازش ...

بخدا کردم... ولی اخه این اصلا یدونم نکرده که از اون مار تعریف کنم

منم شوهرم اصلا اهل کمک کردن نبود اما الاااااان جارو میکنه ظرف میشوره مرتب کاری میکنه ولی باید ازش ...

من یه بار حموم بودم شوهرم طرف شسته بود بعد اوندم چقدر ذوق کردم گفتم قربونت برم الهی چقدر خوش حال شدم عشقم 

بعد الان هر دفه حموم میرم میبینم طرفارو شست😂😂

من یه بار حموم بودم شوهرم طرف شسته بود بعد اوندم چقدر ذوق کردم گفتم قربونت برم الهی چقدر خوش حال شدم ...

خخخخخخ میگم دیگه باید چاخانشون کنی چقدم ذوق میکنن 🤣🤣🤣

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...