2777
2789
عنوان

اونايي كه اين ماه هم كلوميفن مصرف كردين بياين اينجا باهم باشيم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمعني همين كلوميفن هست كه ميخوري؟؟ چنتا و چطور ميخوري؟؟؟ همسرت چه دارويي ميخوره؟

اره عزیزم روزی ۳ تا صبح و ظهر و شب 

ب شوهرم دیگه دارو نداد اینبار قراره از بیضه ش اسپرم بکشن

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من یبار قبلا لترو خوردم لکه بینی پیدا کردم،میترسم دوباره با کلومفین اینطور شم سه شب دیگه باید شروع ک ...

امروز روز اول پريودته؟؟؟ اگه دكترت تجويز كرده بخور اگه هر دو باردار شيم اين ماه بچه هامون هم سن ميشن😍من دوروزه خوردم

براي هم دعا كنيم
عزيزم ان شاالله زود نتيجه بگيري

ان شاءالله این راه آخرمونه 

دعا کنید برام 😢 اگه اینبارم جنین نشه دکتر گفت مجبورید ب اهدایی فکر کنید

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
من کلن پریودم نامنظمه و تنبلی دارم

به نظر من برو پيگير اين نوسان هورمونيت باش.و منظم كن پريودتو حتي اگه بچه نميخاي.

يه آزمايش تيروييد و پرولاكتين هم بده.

باردار نيستي عزيزم نگران نباش ما اينجا دهنمون سرويس شد از بس دارو خورديم با تنبلي باردار نميشيم بعد تو تازه تو هم نرفت باردار نميشي بخدا نگرانيت الكيه.برو پرولاكتين آزمايش بده مطمعنم اون بالاست.خودمم همينم هرموقع پرولاكتينم ميره بالا كلا توهم ميزنم باردارم😂😂😂

براي هم دعا كنيم
ان شاالله كه نتيجه ميگيري.با دكتراي ديگه هم مشورت كن

مشورت کردم همشون همین حرفو میزنن 

چون اسپرم همسرم خیلی ضعیفه ۸۰ درصدش مصنوعیه و ۲۰ درصدش خیلی ضعیفه

به نظر من برو پيگير اين نوسان هورمونيت باش.و منظم كن پريودتو حتي اگه بچه نميخاي. يه آزمايش تيروييد ...

اخه این خونریزیه با رابطهه زمانش بهم مرتبطه انگار خون لانه گزینیه کمم هس این خیلی نگرانم میکنه

مشورت کردم همشون همین حرفو میزنن  چون اسپرم همسرم خیلی ضعیفه ۸۰ درصدش مصنوعیه و ۲۰ درصدش خیلی ...

ان شاالله تو عمل ايندفعه اش يه خوش تيپ آقا دكتر برات پيدا ميكنن ميزارن تو دلت😍

براي هم دعا كنيم