2777
2789
عنوان

اونايي كه اين ماه هم كلوميفن مصرف كردين بياين اينجا باهم باشيم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 50 پست
ديگه اين ارزو رو نكن من عاشق دوقلو بودم ولي شد و نموند جيگرم اتيش گرفت

بمیرم برات 

الان نی نی نداری

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
نه عديزم باردار نيستي.پرولاكتين خونتو حتما آزمايش بده احتمالا اون بالا رفته كه حس بارداري داري.

تایم رابطه با این خکنریزی خیلی نگرانم کرده فقط گریه میکنم من بچه نمیخوام الان یعنی اون خونریزیه واس لانه گزینی نیس؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من اگه این ماه نرم دکتر برای دومین بار خودم کلومیفن بخوره بده بنظرتون؟؟؟؟چیزی نمیشه؟؟؟

منم اين ماه ميخاستم همين كارو كنم😢😢ولي پشيمون شدم ريسك نكردم

براي هم دعا كنيم
دكتر ها هم ميگن كه كيت برا اونايي هست كه دارو مصرف نميكنن.ماها كه مشكل هورموني داريم كيت جوابش درست ...

دکتر خنگم خودش داد.تازه بهش ک گفتم گفت واااای تو قرص خوردی و منغی بوده؟؟؟

من باكلوميفن بچم ٤قلو شد و بعد٦ماه سقط شد تروخدا نخوريد

يعني يه بار چهار قلو سقط كردي يه بار دو قلو؟؟؟

اون دفعه كه چهار قلو شد بچت سونو فوليكول نرفتي؟؟؟ معمولا دكتر ها اون سيكلي كه بيشتر از دوتا فوليكول غالب داره رو كنسل ميكنن

براي هم دعا كنيم
کلومیفن که بیشتر از سه ماه تجویز نمیشه!

ی بار تخمک کشی کردم جواب نداد یعنی جنین نشد 

دکترم گفت ادامه بده 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ان شاالله ماهم مامان ميشيم همين ماه😍

ان شاءالله

ديگه اين ارزو رو نكن من عاشق دوقلو بودم ولي شد و نموند جيگرم اتيش گرفت

برا اينهمه آدم تو اين دنيا شد ان شاالله هم برا تو هم برا همه اونايي كه دوس دارن هم خودم بشه كه دو قلو بشه و سالم و باهوش و مهربون و زيبا😍

براي هم دعا كنيم