2777
2789
عنوان

امروز تو دانشگاه و مترو به دخترا ک نگاه میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5738 بازدید | 140 پست
کشتن اعتماد به نفسمو فامیلای بسیار بیشهوری دارم در هرجا و هر موقعیت میگن زشتی ی بار مهمونی بودم اول ...

نزار حرف آدمای کم شعور روت تاثیر بزاره،و خودتو همینجور که هستی،قبول داشته باش و به حرفشون اهمیت نده و تمرکزت رو بزار رو اهدافت،دهن مردمو هیچ وقت نمیشه بست،حتی اگه زیباترین دختر باشیم حرف در میارن

دقیقااااااهمه کسایی که کلی عمل دارن و کلی سعی در نمایش بدن و ظاهرشون هستن ادعای فمینیست و ارزش زن دا ...

دقیقا همینطوره 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر رقابت زیبایی زیاده واقعا بین خانوماو خود ما خانوما باعث این رقابت زیبایی و راضی نبودن از خودمون ...

تا یک حدی خوبه عمل زیبایی انجام بدید و آرایش کنید دیگه قیافت تا یک حدی که خوب باشه راضی میشی به مرور 

🎨💜

خب دیگه وقتی همش باید دست به آرایش باشی پس اعتماد به نفست کمه درکت میکنم ولی برد اول رو اعتماد به نف ...

بعد با یک نگاه از بالا به پایین هم ب زشتا نگا میکنن تازه

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

خیلی سخته من اعصابم بهم میریزه هربار با مردم حرف میزنم رو در رو

تهرانی؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

تهرانی؟

نه

اندامم خوبه لباسامم بودجه ندارم ولی حدالامکان لباسای خوب و مرتب و ساده میگیرم و معمولی میپوشم ولی با ...

اینا فقط دارن دستت میندازن یکی دو تا کفتن دیگه بقیه هم یاد کرفتن شما رو خودت و اعتماد به نفست کار کن میتونی برو سر کار و با درآمد خودت حسابی به خودت برس و هرکی گفت زشتی با لبخند جوابش رو بده یک جواب تدهنی که دیگه جرعت نکنه حرف اینجوری بهت بزنه اعتماد به نفست رو ببر بالا بگو به زشتی ذات کثیف تو نیستم ولی در کل به خودت برس آرایشی که بهت بیاد مدل مو و رسیدگی به پوستت هرکاری که خودت میدونی بکن عزیزم ما که ندیدیمت ولی مطمعنم دارن بیشتر اذیتت میکنن وگرنه اینثدر یک نفر رو نمیگن زشتی مگر برای اذیت کردنش شما خودت رو قوی بگیر تا کسی نتونه بهت بی احترامی کنه حتما به خودتون انگیزه و افکار مثبت بدین و موفق بشید 

من یاد گرفتم وقتی اینو میگن منم عین خودشون نیش بزنم از نقطه ضعفشون

ببخدا همشون از دم خیانتکارن طرف داماد داره 

یچه داره نوه داره بازم خیانت میکنه 

یا مواد میزنن 

یا تیکه کلامشون فحش های ناموسیه 

خلاصه از لحاظ اخلاقی سر تا پا ایرادن

ولی من ن دلم میاد دلشون رو بشکنم ن انقد پروو هستم ک حرف واسه حرفشون پیدا کنم

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

اینم بگم ها آدم بعضی وقتها در نظر خودش زشته نه بقیه ، من خودم همیشه هر جا رفتم بهم گفتن خیلی زیبایی ...

دقیقا منم همین طوری هستم هیچ وقت احساس خوبی ندارم به خودم حرف بقیه رو باور ندارم که میگن خوشگلی احساس می کنم زشت هستم و دروغ میگن 

🎨💜

بعد با یک نگاه از بالا به پایین هم ب زشتا نگا میکنن تازه

چون میخوان با این کار اعتماد به نفس تخریب شده و نداشتشون  رو بالا ببرند که متاسفانه ناموفق هستن چون همیشه اونقدر ناراضی هستن ار خودشون که همش هرجاشون رو دستکاری میکنن

دوستان این حرفا کلیشه ای نیستا واقعیته هرکسی که عمل های متعدد میکنه و سعی در نمایش بدن و ظاهرش داره منطقی و صادقانه با خودش فکر کنه میفهمه که همش دنبال تایید و جلب توجهه و اینا از بی اعتماد به نفسی میاد

هرکسی خودش بهتر میدونه ولی الکی به زبان میگن نهههه ما اتفاقا اعتماد به نفس داریم و به خاطر دل خودمون این کارو میکنیم و فلان که کاملا الکیه