2777
2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 110 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم منتظرم هوا روشن بشه برم نبينمت 

گفت بيا بغلم گفتم بروگمشو كمر باريكتو بغل كن اخه به دختره گفته بود كمر باريكم منم تپلم خيلي بهم برخورذ 

بش ميگفت كي ميشه بغلم باشي بدنت هاتم كنه 

دستمو ميذارم رو كمرت هات ميشمو داغ ميكنمو اين حرفا 

دختره دوست دختر سابقش بوده

بعد گفت ببخشيد و اينا گوش نكردم رفتم حموم اومدم ديدم خوابه😂خجسته

بعد ارايش كردم اماذه شدم بيدارش كردم گفتم من دارم ميرم ديگه التماس و اينا گفت صبحانه بخوريم ميبرمت بعد گفت بيا بخواب من برم صبحانه درست كنم خوابيدم خوابم برد بيدار شدم گفتم بالگد بيدارشو گرسنمه

خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....
گفتم منتظرم هوا روشن بشه برم نبينمت  گفت بيا بغلم گفتم بروگمشو كمر باريكتو بغل كن اخه به دختره ...

اینو چرامن خوب متوجه نشدم🙁🤨🤨🤨

برایِ سلامتی نینیم ی صلوات لدفا😞

صبحانه خورديم بعد گفتم دارم براهمبشه تركت ميكنمو چشامو  روت ميبندم سرشو كوبيد ديوار مامانش اومد درو باز نكرد 

بعد رفت از اتاق بيرون منم درو كوبيدم ديدم يدفعه داد زد رفتم ديدم سيگار كسيده دستشو سوزونده بالاي حلقشو 

من ديدم انقدر دوسش دارم دلم تركيد گرفتم دستشو بوسيدم گريم گرفت  

خودشو زد گفت من چقدر اشغالم كه به همچين زني خيانت كردم 

بعد يكم قيافه گرفتمو بخشيدمش ديگه البته اينم بگم رفتيم شاه عبدالعظيم توبه كرد مثلا فكركن دختره چقدر بيشعوره بش پيام دادم

بش گفتم باشوهرمن چيكار داشتب گفت نميدونستم زن داره 

بعدچند پيام گفت بهت حسوديم ميشد

همش به تو ميگفت خانومم گفتم خب بايد چي ميگفت به تو انتظار داشتب اينو بگه؟

گفت ما دوست بوديم خانوادش نذاشتن 

حتي مادرش نذاشت ختم بابام بياد گفنم مادرش خيلي مهربونه كه گفت برامن كه ديو دوسر بود 

وقتي اولين بار عكستو ديدم سال ٩٤گفتم خوشبحالش

بعدميگفت من نميدونستم زن داره احمق 

گفتم منتظرم هوا روشن بشه برم نبينمت  گفت بيا بغلم گفتم بروگمشو كمر باريكتو بغل كن اخه به دختره ...

چه طور بااین که فهمیدی رفتی بغلش بخوابی؟

چه طور تونستی تواون خونه بری حموم؟

بعدش بگه بیا بخواب تو هم کنارش خوابیدی وخوابت برد مثل اینکه هیچی نشده خوابت برد چه طوری؟

بعد گرسنه هم شدی چه طوری؟

چه طور تونستی صبحانه ای که بااون دستای کثیفش اماده کرده بود بخوری؟

فکرنکردی اون بااین زبون واین عدا ها داشت وقت میخرید ازت که فکرکنه چه طور قضیه رو ماس مالی کنه؟چی سرهم کنه؟

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

ميگفت من دوستش دارم توهم ولش كني من ميام باهاش 

من سقط كردم دكتراميگفتن زنده بودنت معجزست بعد اون زنگ زده بود باشوهرم تيك ميزد به بهونه برنامه هلو😏