2777
2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 110 پست
انشاالله عزیزم من خودم ی بچه دیگه دارم با تموم وجودم درک میکنم وقتی بچه نباشه اون مادر میشکنه و قلبش ...

بچه نباشه؟تو بارداری از دست داده؟

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داره تویه کارایه خدا حکمتی هس.خدا هیچوقت بده بندشو نمیخواد منم سقط داشتم بعدها فهمیدم ک خدا ی ...

باشه نمیگم نداشته تو ب ی مادر داری میگی بچت گرفته شد ناراحت نشو حکمتی داره .مطمنم خدا خوب بندشو میخاد ولی ب ی مادر اینو نگین میتونستین بگین خدا ب وقتش میده بهت دوستم عجله نکن و خدا دلت شاد کنه .تفاوت زمین تا آسمونه .دوست خوبم ⚘⚘⚘

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

عزیزم😞😞😞😞

استارتر چجوری فهمیدی؟؟؟؟

خانوما بنظرتون امکان داره کسی که این کارو کرده درست بشه؟

یه دخترخاله دارم که شوهرش چندباری اینکارو کرده و از رونشونه ها فهمیده ولی شوهرش کلی قسم میخوره وو.. که اشتباه میکنی ولی خب خودش مطمنه ی دختر ۶ ساله داره نمیدونه باید چیکار کنه امید داره به درست شدنش راهی هست همچین مردی سرش ب سنگ بخوره؟

دوروز پیش خونه ما انقد گریه کرد جیگرم سوخت 

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟

دوستان من وقتي خونه بودم شوهرم بي محلي ميكرد فكركنين من ميومدخونه بعد شام فقط كارخونه ميكردم مادرشوهرم پايينه و برادرشوهرم بالاست 

خوانوادش خيلي حساسن اصلا بد ميدونن زن تنهابره بيرون منم تازه ازدواج كرده بودم زنگ ميزدم التماسش ميكردم گريه ميكردم منو ببره بيرون چون شبشم دلم ميگرفت بارفتاراش ديگه

خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....
علائمش معلوم بود. چیزایی از تو خونه پیدا کرده بود که فهمیده بود. اون موقع شوهرش انکارش کرد و گفت دوس ...

چقدر سخت😖😖😖😖😔😔😔😔😔

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

جشن دختر داييم بود سه روز رفتم خونه مامانم مادرم كرج زندگي مبكنه خودم تهرانم

اصلا انگارنه انگار 

بعدها تو گوشيش عكساي خونمو ديدم يني برا دختره فرستاده بود بنظرتون؟

خداجونم بااينكه دوقلوهامو ازم گرفتي ولي بازم شكرت....