2777
2789

چقدر عذاب وجدان سختهههه 

هیچ چیزی تو زندگیم به اندازه عذاب وجدان پدرم درنیاورده بابت خیلی چیزای کوچیک حتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی اگر ناراحت میشی بگو تا پیامم رو پاک کنم ولی واقعا به دعای از ته دلت نیاز دارم مهربونم

میشه به نیت امام زمان عج و به نیت حاجاتی که دارم یه حمد و یه صلوات بخونین ؟

الهی خیر ببینین به حق امام جواد علیه السلام

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

متاسفانه ما آدمای باوجدان خودمون پدر خودمونو درآوردیم (البته بلانسبت شما و دوستان ! خودمو عرض می‌کنم!) متاسفانه منم همین طورم! پیش اومده که بخاطر عذاب وجدان چند صد کیلومتر رفتم که از طرف فیس تو فیس عذرخواهی کنم !☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

خیلی آزار دهنده ست هر کاری می کنم نمی تونم با خودم کنار بیام

مگه خودت چی میگه؟ خب باهاش منطقی حرف بزن اگه قبول نکرد خودتو ولش کن ! ☺️

از شوخی گذشته! آخه اولش باید ببینی موضوع چیه و چرا به خودت گیر میدی؟ اگه واقعا مقصری خب باید بتونی جبران کنی ، اگه نه دیگه حق با شما بوده خب!

من بخاطر اینکه تا یه حدودی از شر عذاب وجدان راحت شم چند ساله به شدت رو اخلاقم و صبر و گذشتم کار کردم که وقتی چیزی میشه فورا از کوره در نرم که بعدش عذاب وجدان یقه‌مو بگیره و ول نکنه 😁

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.